Szczęśliwie z wiekiem przeszło mi zarówno zamiłowanie do wódy jak i skłonność do niefrasobliwego upuszczania treści żołądkowych na imprezach. Aktualnie wymioty zdarzają mi się stosunkowo rzadko. Najczęściej występują tuż po przebudzeniu i wynikają z silnego stresu, powodowanego zaburzeniami lękowymi. W tym kontekście wyczerpują mnie one i obniżają nastrój.
I thought I was someone else, someone good
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Kiedyś wymiotowałem po łysiczkach domowej uprawy, na początku, co wkręciło mi bad tripa i znów po paru godzinach, gdy faza zelżała, a ja chciałem coś zjeść i wypić herbatkę.
Nienawidzę mdłości i boję się wymiotować, dlatego między innymi mało piję.
Zdarza mi się na szczęście to mega rzadko.
Nie zapomnę jak zwymiotowałem po zjedzonym wcześniej żurku, a treść pokarmowa wyszła nawet nosem...
Często zwracanie połączone jest z intensywnym poceniem się.
A poprzedzone jest gwałtownym wydzielaniem śliny. Na tym etapie często jeszcze można to zwalczyć psychicznie.
Nikt nie wspomniał o rzyganiu po opiatach. Najgorzej wspominam DHC. Po tym zawsze rzygałem.
Pamiętam też grille z liceum robione w plenerze. Chlalo się tania wodę pod zapojke z sokiem costą czy cola. I ta kielba jak np skóra siadła na żołądku to dodawało to na następny dzień do kaca plus 100 mąk okrutnych . Lepiej się czasami było porzadnie zgrzygac nic zasnąć z takim czymś bo najwięksi rockmeni kończyli po takim mixie w piachu .
Takze uważajcie z żarciem ciężkostrawnego tłustego i piciem wódki na umòr . Taki apel przy majowce .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.