Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
Szukam informacji o Sanandze gdyby ktoś miał jakieś doświadczenia i chciał się podzielić.
Mam krople Katukina mild, poza silnym pieczeniem oczu trwającym około minuty nie zauważam żadnych efektów (5 dni stosowania),
Ponadto, natychmiast po zakropieniu mam bardzo silne łzawienie, które prawdopodobnie rozwadnia/wypłukuje krople.
Jakieś porady odnośnie stosowania?
Zgodnie z opisem zalet powinno być naprawdę wiele, począwszy od wyostrzenia wzroku i koncentracji po uspokojenie, zwiększoną intuicję czy wręcz uwolnienie blokad energetycznych.
Czy ktoś coś takiego odczuł faktycznie i wie jak pracować z Sanangą żeby wydobyć te właściwości? A może wersja mild jest po prostu za słaba?
Masz na myśli Chiri Sananga?
Podobno świetna roślina, będę testował, zainspirował mnie do tego ziomek z tego filmiku:
https://youtu.be/OCethMIy1do
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.