Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Cześć,

Szukam informacji o Sanandze gdyby ktoś miał jakieś doświadczenia i chciał się podzielić.
Mam krople Katukina mild, poza silnym pieczeniem oczu trwającym około minuty nie zauważam żadnych efektów (5 dni stosowania),
Ponadto, natychmiast po zakropieniu mam bardzo silne łzawienie, które prawdopodobnie rozwadnia/wypłukuje krople.
Jakieś porady odnośnie stosowania?
Zgodnie z opisem zalet powinno być naprawdę wiele, począwszy od wyostrzenia wzroku i koncentracji po uspokojenie, zwiększoną intuicję czy wręcz uwolnienie blokad energetycznych.
Czy ktoś coś takiego odczuł faktycznie i wie jak pracować z Sanangą żeby wydobyć te właściwości? A może wersja mild jest po prostu za słaba?
  • 42 / 6 / 0
@LostSouls
Masz na myśli Chiri Sananga?
Podobno świetna roślina, będę testował, zainspirował mnie do tego ziomek z tego filmiku:
https://youtu.be/OCethMIy1do
Nienasycone Pragnienie jest największym złem doprowadzającym człowieka do obłędu jak drzewo użyte do rozniecania ognia spłonie w jego wnętrzu tak zniszczeniu ulegnie człowiek który pozwolił spłonąć swej duszy od powstałego w niej nienasycenia
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.