Teraz tak wiem że ten temat był tu poruszany nie raz ale co mam zrobić jak po krysztale mam takie oczy na przykład na następny dzień czy nawet dwa dni po
Macie jakiś sposób poza opiatami? Jakiś sposób żeby to było mniej zauważalne a najlepiej łatwo dostępne. Bo jeśli tego nie ogarnę będę miała przypał to mało powiedziane
scalono - surv
Sprawa jest taka problem bo po zażyciu przez pierwsze 8h mam oczy normalne ewentualnie lekko powiększone. Ale w momencie w którym budzę się na następny dzień czy nawet dwa dni później mam takie oczy że to hit i czy ktoś jest w stanie mi to wytłumaczyć?
Powód: poprawiono brzmienie tematu, scalono
@Jubiler567 , ćpanie jest dla mądrych ludzi, a mądrzy ludzie na walą w pracy. Chcesz być mądry to odpuść ćpanie :) Ty się przejmujesz łapami jak gęba pewnie wyćpana że z kilometra ciebie widać że coś z tobą jest nie tak :D
Chyba jedyne rozwiązanie to siedzieć w dosyć jasnym miejscu, żeby te oczy chociaż lekko się zwęziły.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Mnie pierwsze co na myśli przychodzi, to nawadnianie się typowo elektrolitami, o których wspomniałeś, częsta kąpiel (w ogólnym rozumieniu, dbanie o siebie) maseczki to polecam typowo mokre, bo są również suche, ale one za bardzo nic wam nie dadzą.
To musi być typowo mokra maseczka, która nawet po nabalsamowaniu twarzy pozwoli jeszcze mocniej ją nawodnić. Do tego duże ilości wody — po dragach odwodnienia są bardzo szybkie i niosą ze sobą duże skutki. Widać, że jesteśmy chudsi po takich maratonach, więc jeszcze ukłoniłbym się prócz izotoników/witamin do zwykłego nawadniania — wodą.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Już od wielu lat chodzi mi po głowie zastosowanie kropli do oczu z tymololem - miejscowym betablokerem. Teoretycznie powinno to zbić rozszerzone źrenice po stimach i innych dragach wszelkiej maści. Jeśli ktoś tego spróbuję, niech koniecznie zda mi raport, może być priv, obojętnie. Podanie do worka spojówkowego powoduje przenikanie do krwi, w niewielkiej ilości, ale jednak, więc nie napierdalajcie tam nie wiadomo ile tych kropli. Nie działa to nie działa, nie wlewaj do oczu całej butelki.
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)
Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech
1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.