Dział poświęcony dyskusji nt. doboru zestawu nootropów.
  • 13 / 1 / 0
Witam, zależy mi na podniesieniu libido oraz wszystkich spraw z tym związanych oraz na poprawie pamięci długo i krótko trwałej plus polepszeniu koncentracji oraz na zwiększonej energii i chęci do działania.
Jestem po odstawieniu SSRI i nie chce już tego gówna brać ponieważ nawet w najmniejszych dawkach powoduje u mnie różne problemy.
Specyfiki które posiadam to:
Catuaba
Muira puama
Damiana
Maca
Cordyceps
Żeńszeń Syberyjski
Rhodiola
Ginko Biloba
St john's wort (dziurawiec zwyczajny)
Ashwaganda
Gotu Kola
Omega 3 + D3
Selank
Witaminy i minerały
Co z tego wybrać i jakiego zrobić najlepszego mixa z tego co wymieniłem?
Wiem że Ginko Biloba i St john's wort (dziurawiec zwyczajny) działają świetnie na mózg naprawiając go więc chciałbym to obowiązkowo dodać.
Może też z mixować Catuaba, Muira puama, Maca , Damiana?
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.