Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
edit
Z taką tolerka efektów mentalnych prawie nic (jakbym trochę bardziej podatny na wkrętki był), za to na ciało dosyć mocno weszło (biorąc pod uwagę jak słabo ogólnie). Może być fajne do filmów itp. chociaż miałem nadzieję na coś bardziej stymulującego. Chyba lepiej MeO zamiast tego.
Podziel się posiłkiem, chamie
Zażyte o siedemnastej czterdzieści cztery. Początkowo nie wywołuje bólu, po chwili już jednak tak.
Przetyrałem ostatnio nos ketaminą co jak mi się wydaje spowalnia proces wchłaniania się substancji.
Jest godzina siedemnasta piędziesiąt dwie i czuję chyba pierwsze dyso efekty.
Dokładnie godzina później i nic więcej się nie dzieje. Wciągam dodatkowe dwadzieścia miligramów. Pachnie jak jakaś przyprawa, nie mogę jednak skojarzyć jaka.
Minęło dwadzieścia minut, prawdopodobnie popełniam błąd - wciągam trzynaście miligramów.
Równo o godzinie dwudziestej zapodałem donosowo bliżej nieokreśloną ilość, minęło właśnie piętnaście minut i zaczyna się robić mocno.
Pół godziny później i jednak dalej marne efekty. Na dzisiaj koniec.
Dorzuciłem jednak kolejną "bliżej nieokreśloną ilość" i odpaliłem film. Odrobina dysocjacji i ciężkie ciało.
Ewentualnie po tych kilku miesiącach straciło na mocy, dzisiaj kolejny test.
Jednak trzyma około tych 5h. Około dwudziestej pierwszej poszła ostatnia dawka i dopiero jakoś o drugiej usnąłem. Zajebiście realne sny miałem, jeździłem tirem z Mike z Breaking Bad. Rozwoziliśmy towar i napierdalaliśmy się z gangusami.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.