Na wstępie zaznaczam, że jestem tu nowy i przyszedłem tylko po poradę :)
Planuję nakręcić klip muzyczny i potrzebuję rekwizytu w postaci cukierka pudrowego imitującego pigułkę ecstasy z konkretnym "odlanym" na niej wzorze.
Szukałem firm, które robią na zamówienie takie cukierki, ale niestety nic nie znalazłem. Czy ktoś ma jakiś pomysł, jak pozyskać taki deficytowy towar?
Może jakieś foremki i samemu? Doradźcie :)
Pozdrówki
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
Jeżeli chodzi o firmy to są takie co produkują krówki z logo firmy, może coś w ten deseń?
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Takie pastylki, kolorowe.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.