Reszta nie pasująca do powyższych
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam,

Na wstępie zaznaczam, że jestem tu nowy i przyszedłem tylko po poradę :)

Planuję nakręcić klip muzyczny i potrzebuję rekwizytu w postaci cukierka pudrowego imitującego pigułkę ecstasy z konkretnym "odlanym" na niej wzorze.

Szukałem firm, które robią na zamówienie takie cukierki, ale niestety nic nie znalazłem. Czy ktoś ma jakiś pomysł, jak pozyskać taki deficytowy towar?
Może jakieś foremki i samemu? Doradźcie :)

Pozdrówki
  • 2902 / 625 / 0
Potrzebowalbys tabletkarki
KONTAKT PW + PRIVNOTE.COM
  • 36 / 1 / 0
Paradoks że prościej ci będzie załatwic sobie prawdziwą pigułę która nie bedzie tylko rekwizytem. :)
  • 1446 / 378 / 13
Wariacie mordo po chuj sie pierdolić z jakimiś rekwizytami ja to bym użył jakiś fasolek jelly beans albo takich zwykłych pudrowych cukierków wiesz, taka metafora, że czapki z głów kisiel w majtkach kumaci załapią.

Jeżeli chodzi o firmy to są takie co produkują krówki z logo firmy, może coś w ten deseń?
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 5874 / 1214 / 43
Są takie cukierki, wyglądają jak piguły.
Takie pastylki, kolorowe.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.