...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Cześć dziewczyny i chłopaki. Niechcący chyba wjebałam się w tramal. Brałam przeciwbólowo, według przepisu lekarza 3x37,5, obecnie od miesięcy biorę 3 lub 4 x 150. Odstawiłam całkowicie 5 dni temu, z dnia na dzień jest trudniej. Ratuję się kroplami CBD, ale chuja dają tak szczerze. Nie mam w domu bunondolu, nie mam w sumie nic co oddziaływuje na receptory opiatowe. Mam Xanax 1 mg. Czy to dobry pomysł, żeby w chwili kryzysu zarzucić sobie jedną tabletkę na uspokojenie?
Dodam, że biorę jeszcze Amisulpryd 50 i wenlafaksynę 150 mg, obydwa raz dziennie, od psychiatry.
Helpmi, bo mnie kurwa skręca.
  • 641 / 98 / 0
Xanax to same zuo... wjebiesz się jak masz skłonność do uzależnień
  • 356 / 68 / 0
benzo pomagaja na detoxie opiatowym, minimalizuje psychiczne objawy skreta. ale jesli masz sklonnosc do uzaleznien i przez przypadek wjebiesz sie w alpre, to rzucenie jej bedzie tak samo trudne jesli nie trudniejsze od trampka.
  • 102 / 17 / 0
alprazolam jest silnie uzalezniajacy, jednak bezpieczniejsza będzie pregabalina, choć ona też ma swój potencjał ,,wjebania,,
  • 6 / / 0
Dzięki za odpowiedzi.
Przewalczę to bez Xanaxu, posłucham bardziej doświadczonych.
  • 633 / 152 / 0
To nie jest dobre rozwiązanie, bo i tak będzie niestabilnie. alpra utrzymuje się w organizmie zbyt krótko - przynajmniej w zadowalającym stężeniu.
Zacznie się dorzucanie kolejnych "tylko połówek", bo poprzednie przestaną działać - dodatkowy nałóg gotowy :/
  • 2394 / 648 / 0
jak już to benzo o dłuższym profilu działania jak relanium albo klon - mniejsze ryzyko wpadki. Ale wiadomo najlepiej próbowac bez
  • 12395 / 2409 / 0
Moim zdaniem skręt spokojnie do przemordowania na zimno.
  • 2192 / 361 / 0
Pregabalina sprawdzi się lepiej niż ta alpra.
Ale też z tym nie szarżuj, max 7-10dni, i nie więcej niż 600mg/ed.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 5744 / 1173 / 43
koda nie pomaga ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Cios w kibolski narkobiznes. Boss Psycho Fans oskarżony

Psycho Fans, gang kibolskiej bojówki Ruchu Chorzów, obracał setkami kilogramów narkotyków o wartości milionów złotych. Wkrótce jeden z bossów tej bandy Łukasz L. ps. Lucky stanie przed katowickim sądem oskarżony o handel 10 kilogramami marihuany. To pokłosie wyjaśnień pewnego skruszonego, na bazie których oskarżono już między innymi bossów „Pruszkowa” oraz szczecińskiego półświatka.

Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków

W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.

14-osobowa rodzina zatruła się marihuaną. Lekarz, który to odkrył, zdradza kulisy

- Objawy, które zgłaszali pacjenci, nie pasowały przede wszystkim czasowo do objawów zatrucia grzybami. To skłoniło mnie do rozszerzenia diagnostyki o narkotyki i dopalacze. Pomyślałem, że może ktoś zrobił rodzinie głupi kawał i dodał im czegoś do spożywanych pokarmów – relacjonuje w rozmowie z Onetem lekarz z SOR-u w Ostrowi Mazowieckiej, który odkrył, że 14-osobowa rodzina spod Zambrowa zatruła się marihuaną w Wigilię.