https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/202 ... -16-latki/
Wygląda na bardzo grubą akcje. Czyżby dysocjanty ? kanna ?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Mogło to być wszystko, najpewniej srogi overdosing, albo zajebali jakiegoś mixa.
Co się działo wcześniej - nie wiem.
Normalnie mam w takie rzeczy wyjebane, ale to jest wina tych samych ludzi którzy teraz w mediach to opłakują, tych samych lekarzy i innych ludzi którzy są strasznymi przeciwnikami np. konopi - to przez nich RC w ogóle zaistniały na taką skalę. I to jest frustrujące.
Ja myślę że @Satelitarny ma racje, stawiam na maczanę z kanna, pokarało ich i doszło do niedotlenienia, choć nie można wykluczyć miksu kanna z dyso.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
06 stycznia 2021Carlosa pisze: Udrażniać do rur musi świetnie niszczyć narządy wewnętrzne jak i pewnie połączenia w mózgu.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
06 stycznia 2021Stteetart pisze: Co ją tak styrało ?
Swoją drogą tego typu artykuły są beznadziejne. Nie napiszą nawet co do za substancja ale na pewno wiedza jak wyglądał lab, w którym ją produkowano.
Z czego etanol to jeden z gorszych dragów i chyba najgorszy jeśli chodzi o GABA, nawet jeśli się podoba działanie to jest fhuj neurotoksyczny w porównaniu do zamienników.
Jak dla mnie tu najbardziej prawdopodobny jest miks przynajmniej dwóch związków po jednym z grupy RC kanna/opio/dyso.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
06 stycznia 2021Stteetart pisze:Bzdura. Kreta do rur używa się w syntezie amfetaminy ale nie wciągasz samego kreta06 stycznia 2021Carlosa pisze: Udrażniać do rur musi świetnie niszczyć narządy wewnętrzne jak i pewnie połączenia w mózgu.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.