Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 9497 / 1867 / 2
Co ją tak styrało ?
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/202 ... -16-latki/

Wygląda na bardzo grubą akcje. Czyżby dysocjanty ? kanna ?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 641 / 98 / 0
Udrażniać do rur musi świetnie niszczyć narządy wewnętrzne jak i pewnie połączenia w mózgu.
  • 380 / 89 / 0
Wrzucałem w tasiemcu, szkoda dziewczyny.
Mogło to być wszystko, najpewniej srogi overdosing, albo zajebali jakiegoś mixa.
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2021 przez VladTepes, łącznie zmieniany 1 raz.
:fuj: :fuj: :fuj:
  • 338 / 115 / 3
Dla mnie wygląda to na niedotlenienie mózgowe spowodowane zbyt późnym rozpoczęciem resuscytacji lub jej niewłaściwym prowadzeniem.
Co się działo wcześniej - nie wiem.
  • 2879 / 622 / 0
Po przeczytaniu nazwy tematu myślałem, że jakiś użytkownik [h] będzie pytać o to co przyjebać, żeby się poczuć jak 20 lat temu, a tu takie coś.
Normalnie mam w takie rzeczy wyjebane, ale to jest wina tych samych ludzi którzy teraz w mediach to opłakują, tych samych lekarzy i innych ludzi którzy są strasznymi przeciwnikami np. konopi - to przez nich RC w ogóle zaistniały na taką skalę. I to jest frustrujące.
Ja myślę że @Satelitarny ma racje, stawiam na maczanę z kanna, pokarało ich i doszło do niedotlenienia, choć nie można wykluczyć miksu kanna z dyso.
KONTAKT PW + PRIVNOTE.COM
  • 9497 / 1867 / 2
06 stycznia 2021Carlosa pisze:
Udrażniać do rur musi świetnie niszczyć narządy wewnętrzne jak i pewnie połączenia w mózgu.
Bzdura. Kreta do rur używa się w syntezie amfetaminy ale nie wciągasz samego kreta
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 5233 / 931 / 0
Też bym się chętnie dowiedział bo jak widac długo trzymie :pacman:
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2012 / 498 / 0
06 stycznia 2021Stteetart pisze:
Co ją tak styrało ?
Znałem podobny chociaż nie tak drastyczny przypadek. Gość połączył DXM + PST w dużych dawkach i doszło do niedotlenienia i śpiączki. Po wybudzeniu się miał problemy z mówieniem, niedowład nóg etc. Jednorazowe ostre przedawkowanie potrafi zrobić straszne spustoszenie w organizmie.

Swoją drogą tego typu artykuły są beznadziejne. Nie napiszą nawet co do za substancja ale na pewno wiedza jak wyglądał lab, w którym ją produkowano.
  • 2879 / 622 / 0
Bo podejście rządu tego państwa i wielu innych to ,,delegalizujmy wszystko poza wódą i fajami i wierzmy w to, że ludzie rzeczywiście tylko to będą łoić". Jeszcze się nie nauczyłeś?
Z czego etanol to jeden z gorszych dragów i chyba najgorszy jeśli chodzi o GABA, nawet jeśli się podoba działanie to jest fhuj neurotoksyczny w porównaniu do zamienników.

Jak dla mnie tu najbardziej prawdopodobny jest miks przynajmniej dwóch związków po jednym z grupy RC kanna/opio/dyso.
KONTAKT PW + PRIVNOTE.COM
  • 641 / 98 / 0
06 stycznia 2021Stteetart pisze:
06 stycznia 2021Carlosa pisze:
Bzdura. Kreta do rur używa się w syntezie amfetaminy ale nie wciągasz samego kreta
W sumie masz rację, pewnie to było niedotlenienie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli

Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.