Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2394 / 653 / 0
Otóż totalnie przypadkiem zrobiem wiadro z butelki przez którą przeszło z 10 przepłuczek. Starsza mi wpadła na chate i niczym wichura ja wysprzątała i wyrąbała mi stare wiadro więc przez totalny przypadek byłem zmuszony użyć tej butelki i dzieje się ciekawa rzecz. Oróż wszystkie wiaderka jakie ściagam mają silny makowy posmak ;) Nie obrzyldiwy smak przepłuczki tylko wlasnie posmak takiego dobrego już przepłukanego maku. Jako że mam temat który smakowo jest średni to mi dużo daje :D Mam wrażenie jak bym każde wiaderko zagryzal jakimś dobrym makowcem. Ciekaw jestem jak długo to się utrzyma. Na razie poszły 3 i ten posmak cały czas się utrzymuje :D Jak to potrwa dłużej to teraz buteleczki po przepłuczkach zyskają u mnie drugie życie :D
  • 2394 / 653 / 0
proszę o scalenie
Utrzymało się przez całą jedną sesję ;) Na drugi dzień już ten efekt zaniknął
  • 1521 / 73 / 0
Nominuję Cię do ćpuńskiego odkrycia roku, wygrałeś talon na gastro i kapsalon %-D
tekst powyżej =/= prawda
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.