Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2394 / 653 / 0
Otóż totalnie przypadkiem zrobiem wiadro z butelki przez którą przeszło z 10 przepłuczek. Starsza mi wpadła na chate i niczym wichura ja wysprzątała i wyrąbała mi stare wiadro więc przez totalny przypadek byłem zmuszony użyć tej butelki i dzieje się ciekawa rzecz. Oróż wszystkie wiaderka jakie ściagam mają silny makowy posmak ;) Nie obrzyldiwy smak przepłuczki tylko wlasnie posmak takiego dobrego już przepłukanego maku. Jako że mam temat który smakowo jest średni to mi dużo daje :D Mam wrażenie jak bym każde wiaderko zagryzal jakimś dobrym makowcem. Ciekaw jestem jak długo to się utrzyma. Na razie poszły 3 i ten posmak cały czas się utrzymuje :D Jak to potrwa dłużej to teraz buteleczki po przepłuczkach zyskają u mnie drugie życie :D
  • 2394 / 653 / 0
proszę o scalenie
Utrzymało się przez całą jedną sesję ;) Na drugi dzień już ten efekt zaniknął
  • 1521 / 73 / 0
Nominuję Cię do ćpuńskiego odkrycia roku, wygrałeś talon na gastro i kapsalon %-D
tekst powyżej =/= prawda
ODPOWIEDZ
Newsy
Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.