Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam.
Tak jak w tytule tematu - szukam substancji, których nie ma na testach, które mam robione regularnie w pracy.
Na panelach są substancje takie jak MEP, BZO, FEN, MDPV, K2, OXY, TRA, BUP, AMP, THC, KET, MDMA, MET, COC i MOP.
  • 77 / 7 / 0
Mam podobnie. Od siebie bym powiedział, iż na pewno N2O, GHB/GBL/BDO, DMT, LSD, phenibut, baklofen, pregabalina, grzybki, się sprawdzają jako casual substancje.
Chcąc opio używałem fentanylu, ale jak widzę ten, też jest zawarty więc może kratom(?).
Najgorzej chyba jest z stimami. Wszystko jest na szkielecie amfetaminy, katynonu i sieje "fałszywymi" dodatnimi jak pojebane. Może PEA sama w sobie się sprawdzi choć I tam jest lekka szansa na wynik pozytywny. :ziew:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy mija epoka narkotykowego rocka?

Newsy
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?

W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.

Syrop "przyjaciel matek". Dzieci spały jak zabite, niektóre nigdy się nie budziły

Syrop dla dzieci na bazie opium i alkoholu? A może preparaty z kokainą lub heroiną na różne dolegliwości? To produkty, które w minionych wiekach były powszechnie stosowane zarówno w uspakajaniu oraz leczeniu dzieci, jak i dorosłych. Dopiero z czasem okazało się, że preparaty te bardziej szkodziły niż pomagały.

Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)

Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.