Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam.
Tak jak w tytule tematu - szukam substancji, których nie ma na testach, które mam robione regularnie w pracy.
Na panelach są substancje takie jak MEP, BZO, FEN, MDPV, K2, OXY, TRA, BUP, AMP, THC, KET, MDMA, MET, COC i MOP.
  • 77 / 7 / 0
Mam podobnie. Od siebie bym powiedział, iż na pewno N2O, GHB/GBL/BDO, DMT, LSD, phenibut, baklofen, pregabalina, grzybki, się sprawdzają jako casual substancje.
Chcąc opio używałem fentanylu, ale jak widzę ten, też jest zawarty więc może kratom(?).
Najgorzej chyba jest z stimami. Wszystko jest na szkielecie amfetaminy, katynonu i sieje "fałszywymi" dodatnimi jak pojebane. Może PEA sama w sobie się sprawdzi choć I tam jest lekka szansa na wynik pozytywny. :ziew:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.