Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / 1 / 0
Witam,
moja przygoda z tematem zaczęła się 3lata temu. Głównie palę z zarowy lub z lufy.
Ciekawi mnie czy możliwym jest zrobienie liquidu do e-fajka. Macie może jakieś info na ten temat? Pozdrawiam Damian
  • 183 / 25 / 0
Z tego co wiem to do liquidu można wepchać wiele substancji psychoaktywnych, ale z metą w e-papierosie to się jeszcze nie spotkałem. Wątpię żeby dało się coś takiego zrobić.
  • 3 / 1 / 0
Rozumiem, w takim razie podejmuje się tego wyzwania.
  • 357 / 34 / 6
Była próba , e fajka działa mimo wszelkich zapewnień ,ze spali się grzałka ,czy co tam jest , albo filtr pójdzie od razu . Próba była , ciekawie się pykało na legalu , ale kompletnie nie dawało tego co ma do zaoferowania meth .
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.