W zasadzie to jakos bardzo sie nie obawiam niczego, ale tak z ciekawosci zaloze temat, sie spytam.
Jakim sposobem niby mieliby cokolwiek w Twojej sprawie "rozeznać"? Przyszli z planem, historią o złodzieju i nadzieją, że w zamian za to z miejsca przyznasz się do planowanej uprawy? : D
Psy raczej takich podchodów nie robią, tylko wbijają na pewniaka.
PS - dlaczego musiałeś wpisać w tytule przelewu NASIONAMJ??? Taki był wymóg sklepu? Przecież to jest tak... (tu nie mogę znaleźć słowa), że aż nie mogę uwierzyć.
ok, zakladajc ze to byla policja, watpie by chodzio o Ciebie, bo to raczej oczywiste, ze po takiej akcji masz czas wszystko posprzatac, wiec troche to malo logiczne jak dla mnie. chyba, ze trafiles na ostatnich idiotow, to ja w takim razie nie wiem kto ich do tej policji przyjal.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.