W zasadzie to jakos bardzo sie nie obawiam niczego, ale tak z ciekawosci zaloze temat, sie spytam.
Jakim sposobem niby mieliby cokolwiek w Twojej sprawie "rozeznać"? Przyszli z planem, historią o złodzieju i nadzieją, że w zamian za to z miejsca przyznasz się do planowanej uprawy? : D
Psy raczej takich podchodów nie robią, tylko wbijają na pewniaka.
PS - dlaczego musiałeś wpisać w tytule przelewu NASIONAMJ??? Taki był wymóg sklepu? Przecież to jest tak... (tu nie mogę znaleźć słowa), że aż nie mogę uwierzyć.
ok, zakladajc ze to byla policja, watpie by chodzio o Ciebie, bo to raczej oczywiste, ze po takiej akcji masz czas wszystko posprzatac, wiec troche to malo logiczne jak dla mnie. chyba, ze trafiles na ostatnich idiotow, to ja w takim razie nie wiem kto ich do tej policji przyjal.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.