ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siemanko wszystkim !
Jako człowiek ciekawy świata
Kilka dni temu a dokładnie 03.09.19
Postanowiłem zacząć swoją przygodę z roślinkami :D
Na początku chciałem „wychodować” je trochę w ogródku a później przesadzić na spota
Lecz szybko wybiłem sobie to z głowy
Troszkę za późno się zorientowałem ze to nie ta pora na outdoor
Nasionka dał mi ziomeczek który sam nie do końca pamiętał jaka to dokładnie odmiana
Ale jemu krzaczek urósł całkiem przyzwoity :liść:
Wracając do tematu
Moje roślinki maja jutro dokładnie 7 dni od wsadzenia w ziemie
Czy mógł by ktoś rzuć swoim okiem na nie czy wzrost itp jest prawidłowy ?
Był bym bardzo wdzięczy
Pozdroo :skret:
  • 12714 / 2460 / 0
Rzucić okiem gdzie? : ) Widzisz, byś wstawił jakieś foto?
Rozumiem, że to jakaś parapetówka tak? Jeśli roślinka nie jest pod odpowiednią lampą itp, to nic z tego nie będzie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.