Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
https://en.wikipedia.org/wiki/Chlorobutanol
Nie mogłem znaleźć takiego tematu, aż dziwne. Chlorobutanol to sedatywna i nasenna substancja, synteza banalnie prosta z acetonu i chloroformu. Lek toksyczny.
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
16 września 2019RekreacyjnyHarry pisze: No wiesz, ludzie różny syf wpierdalaja, jestem pewny że taki cpun od gazu do zapalniczek czy politoksy by z chęcią spróbował, a nie trzeba mieć nawet podstawowych umiejętności chemicznych do tej syntezy.
Tak się składa, że mam kłopoty ze snem, więc się przyda.
scalono - detronizator
Dokonałem syntezy. Jestem w trakcie badań. Na pewno problemem jest jego naturalnie wysokie ph ze względu na to, że katalizatorem jest wodorotlenek (w moim przypadku sodowy). Rozpuściłem w niewielkiej ilości wody i ph było 10. Co do jego zapachu to leży gdzieś tam w pobliżu kamfory. Jednak dla mnie jest to coś pomiędzy kamforą a żywicą jakiegoś drzewa iglastego. Ogólnie bardzo przyjemny zapach.
Bardzo drażniące na żołądek. Ja się porzygałem. Działania na organizm ludzki - nie sprawdzono.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.