Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Jak poradzić sobie ze zmęczeniem/snem teraz mogę spokojnie spać 16h, co uniemożliwia mi funkcjonowanie. Na detoksie wystarczało mi 4.5h żeby mieć energię.
Jako ciekawostka senność nie otępia mnie, mogę kreatywnie myśleć, na detoksie nie mogłem na niczym się skupić.
Macie jakieś doświadczenia, rady. Może coś brać dodatkowo na pobudzenie (raczej jakiś cukier czy suple) w ostateczności coś co dostanę w aptece np. adderall + xanax?
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
15 marca 2019UJebany pisze: Kawa bardzo pomoże, ale jakiś monsterek.Spróbuj tez coś pokombinować z dawkowaniem.Musisz utrafić w odpowiednia dla Ciebie dawkę.
15 marca 2019Vratislav pisze: Może po prostu zmniejsz dawki? U mnie senność po alprze/klonach zawsze wynikała ze zbyt dużej dawki.
15 marca 2019przodownik pisze: myślę, że w tym wypadku może pomóc nawet zwykła kawa lub napój energetyzujący. mnie akurat alprazolam akurat nie zamula tak bardzo, nawet dużo słabszy diazepam powoduje większą senność. jak mówiłem kofeina raczej pomoże w zbiciu senności.
W wieku lat piętnastu
To raczej odwrotnie.Najpierw słabsze benzo a później mocniejsze.
W wieku lat piętnastu
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.