Usypiałeś mózg jaraniem i nagle aktywowałeś to wszystko stymulantami, sam to miałem.
No to u mnie jest tak że myślę że stary się na mnie gapi a się nie patrzy I ja to podswiadomie wiem. A gdy jestem wśród ludzi nieznajomych to z automatu myślę że oni znają moje myśli, wiedzą że jestem jakiś jebniety, nie pewny siebie że widać to w moich oczach,że jestem brzydki, chudy , a Kurwa ja wielki chłop jestem, a doszło do tego że zachowuje się jak pizda z automatu... cicho mówię , nie wyraźnie, boję się opini ludzi innych, ale mimo tego jeśli wychodzę z takich sytuacji to się ogarniam i myślę czemu ja tak Kurwa robię, przecież ja taki nie jestem,w domu gram w csa , to mówię głośno wyraźnie np.. jest też tak że mojego brata żona lubię ja jest wporządku , a wchodzę do niego do domu I automatycznie, nachodzą mnie myśli że mój brat wie że ona mi.sie podoba, ale tylko ja.lubie , I.ze robotnicy którzy siedzą przy stole wiedzą o.tym... Kurwa to jest chore..
Bralem paroksetyne nie pomagala nawet po 2msc, kweta I mirta tylko.na sen, pregabaline biorę bo jestem ok 3msc po odstawieniu benzo po 4miesiecznym ciągu, dzisiaj wziąłem amfe, a biorę od roku raz na miesiąc na dwa Ale to robie... mj nie palę 3 miesiące... jakie leki dobrać?
30 stycznia 2019Verbalhologram pisze: Poszukaj psychologa, najlepiej młodej kobiety. Ja Ciebie nie będę leczył postami tylko mogę powiedzieć że wiem o co w tym chodzi.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.