Usypiałeś mózg jaraniem i nagle aktywowałeś to wszystko stymulantami, sam to miałem.
No to u mnie jest tak że myślę że stary się na mnie gapi a się nie patrzy I ja to podswiadomie wiem. A gdy jestem wśród ludzi nieznajomych to z automatu myślę że oni znają moje myśli, wiedzą że jestem jakiś jebniety, nie pewny siebie że widać to w moich oczach,że jestem brzydki, chudy , a Kurwa ja wielki chłop jestem, a doszło do tego że zachowuje się jak pizda z automatu... cicho mówię , nie wyraźnie, boję się opini ludzi innych, ale mimo tego jeśli wychodzę z takich sytuacji to się ogarniam i myślę czemu ja tak Kurwa robię, przecież ja taki nie jestem,w domu gram w csa , to mówię głośno wyraźnie np.. jest też tak że mojego brata żona lubię ja jest wporządku , a wchodzę do niego do domu I automatycznie, nachodzą mnie myśli że mój brat wie że ona mi.sie podoba, ale tylko ja.lubie , I.ze robotnicy którzy siedzą przy stole wiedzą o.tym... Kurwa to jest chore..
Bralem paroksetyne nie pomagala nawet po 2msc, kweta I mirta tylko.na sen, pregabaline biorę bo jestem ok 3msc po odstawieniu benzo po 4miesiecznym ciągu, dzisiaj wziąłem amfe, a biorę od roku raz na miesiąc na dwa Ale to robie... mj nie palę 3 miesiące... jakie leki dobrać?
30 stycznia 2019Verbalhologram pisze: Poszukaj psychologa, najlepiej młodej kobiety. Ja Ciebie nie będę leczył postami tylko mogę powiedzieć że wiem o co w tym chodzi.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.