Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Ukraina
Nieprzeczytany post autor: gewro37 »
Siema, szukałem informacji ale najnowsze wspisy były sprzed kilku lat
Interesuje mnie co można dostać legalnie lub w miare łatwo na Ukrainie
Jak jest z kodą lub benzo? Slyszalem ze w niektorych "specjalnych" aptekach mozna latwo dostac bez recepty.
Sa kary za posiadanie?
pozdro
  • 581 / 77 / 0
Halo Lwów!

przybywam.

jest ktoś?
Uwaga! Użytkownik MrMagnificus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 619 / 115 / 0
10 września 2018gewro37 pisze:
Siema, szukałem informacji ale najnowsze wspisy były sprzed kilku lat
Interesuje mnie co można dostać legalnie lub w miare łatwo na Ukrainie
Jak jest z kodą lub benzo? Slyszalem ze w niektorych "specjalnych" aptekach mozna latwo dostac bez recepty.
Sa kary za posiadanie?
pozdro
Mieszkam na wschodzie. Jest tu wielu Ukraińców popytam co i jak to napiszę.
  • 177 / 13 / 0
Nie wiem jak z Ukrainą ale na Białorusi przeszedłem 3/4 aptek w Brześciu i nigdzie nie sprzedali żadnego benzo.
  • 2192 / 361 / 0
Kolegę z Nadniestrza miałem,
jak mi przekminiał ceny dragów, to wychodziły dość tanio w przeliczeniu na złotówki
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 924 / 138 / 0
Tylko jak z ich dostępnością?
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 619 / 115 / 0
26 września 2018Amadeusz626 pisze:
Nie wiem jak z Ukrainą ale na Białorusi przeszedłem 3/4 aptek w Brześciu i nigdzie nie sprzedali żadnego benzo.
Białoruś a Ukrainą to dwa całkiem inne panstwa. BY raczej prawilne panstwo UA aż kipi od korupcji. Ziomkam pytalem można dużo załatwić. Macie tutaj link na temat aptek w UA. https://www.kawiarniany.pl/2017/07/22/a ... #more-3197
  • 30 / 2 / 0
a jak wygląda sytuacja z ziołem lub koką np w takim Kijowie. Mam zamiar odwiedzić stolicę w któryś weekend lutego. Będę podróżował samolotem, więc nawet wzięcie luzem w bagaż jakiejś małej grudki odpada. Będę pewnie bawił się w klubach w okolicach Majdanu. Czy ciężko tam coś ogarnąć?
  • 525 / 55 / 0
Ponawiam pytanie o zioło (dostępność, ceny). Teoretycznie tam prawo jest podobne jak w Czechach i do tych 5 g dekryminalizacja, w praktyce słyszałem opinie, że w razie przypału może być niebezpiecznie.
  • 153 / 12 / 0
@0Sh14sH

Byłem na Sylwestra na Ukrainie i aktualnie ludzie boją się palić. Dostępność słaba, z cenami nie wiem, ale z tego co pamiętam to mówili w euro (zgaduję więc, że europejskie). Znajomy Ukrainiec mówił, że on sam oduczył się jarać, bo jak Cię zgarną i nie powiesz skąd masz to w najlepszym wypadku dostaniesz srogi wpierdol. W najgorszym zgarną Cię i długo nie wypuszczą. Prawo tam to raczej fikcja, jak z resztą na wschodzie.

Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Newsy
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)

Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.

Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem

Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków

W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.