Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Przyjęli mnie jak miałam 18 lat a do tego tylko paliłam i to może 2 lata z przerwami. Były ośrodki owszem ale uważam że nie była to dobra decyzja.
Po pół roku abstynencji wróciłam do brania a po metadonie tolerke wyjebało mi w kosmos.
Oczywiście o paleniu już nie było mowy.
Tak naprawdę największe bagno zaliczyłam właśnie po programie.
Nie jest to zła opcja Ale napewno dla osób z większym stażem.
Po 6 latach praktycznie ciągu (z przerwami na dtx)
rzeczywiście metadon mi pomógł ale wtedy było za wcześnie.
Teraz na programy przyjmują jak leci np w Wawie na jednym z programów to potrafią nawet osoby po pół rocznym ciągu przyjąć. Moim zdaniem robi sie takim ludziom większą krzywdę.
Pozdrawiam
11 maja 2020adso11 pisze: Poszukuję osób z programu w Szczecinie
03 lipca 2020Holz pisze: Jaka ilość metadonu będzie dla mnie odpowiednia jeśli mam tolerke 300mg kodeiny dziennie?
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
21 stycznia 2021MakinOpid pisze: Thc bardzo pozytywnie się miksuje z metadonem, mi jak się załaduje metadon i ściągnę wiaderko to działanie metadonu się zwiększa, przez co może trochę samo zjaranie się wyciszyć. Aczkolwiek wiadomo że testy robią na programie, ale w Poznaniu gnoju za thc nie robią, będę teraz się starać o medyczna marihuane, żeby full na l3galu żyć.
Najwyraźniej popełnił duży błąd zapisując Ciebie na ten program (znając jego empatnię nie pierwszy i nie ostatni). Nie rozumiesz jego sensu, a przede wszystkim Ci na nim nie zależy, skoro jawnie piszesz o tym, że palisz zioło mając świadomość że za takie coś jest tylko jedna opcja - usunięcie z programu. Na Twoje miejsce może czeka ktoś kto naprawdę potrzebuje tego metadonu by spróbować wyjść na prostą.
Akurat Andrzej jednak należy do takich prowadzących, którzy bardzo pomagają pacjentom. Nie spierdol tego i nie wykorzystuj go perfidnie.
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni
Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.
Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej
Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem