Substancje psychoaktywne, których działanie polega na osłabieniu transmisji bodźców zewnętrznych do mózgu.
Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 17 / 1 / 0
Jak robić to z głową? Chcę brać to ok 3-4 razy w tygodniu w dawkach po 20tab, lub 200mg. Słyszałem, że magnez jest dobrym wspomaganiem, oraz Witamina C i E jako antyoksydant. Macie jeszcze jakieś pomysły, żeby móc funkcjonować normalnie i być zdrowym i pełnym energii oraz brać tyle, ile opisałem powyżej?

Dzięki
Coddy
Ostatnio zmieniony 29 sierpnia 2017 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiono brzmienie tematu
  • 5120 / 887 / 0
Masz proszę Cię Linka do harm reduction dysocjantów:

https://wiki.tripsit.me/wiki/Dissociati ... _Reduction
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 119 / 8 / 0
31 sierpnia 2017ledzeppelin2 pisze:
Piszą tam, że overuse może powodować rabdomiolizę, rozpad mięśni. Myślicie, ze czym to jest spowodowane? Tak konkretnie. I ewentualnie jak temu zapobiegać.
  • 1 / / 0
24 listopada 2019LowRoar pisze:
31 sierpnia 2017ledzeppelin2 pisze:
Piszą tam, że overuse może powodować rabdomiolizę, rozpad mięśni. Myślicie, ze czym to jest spowodowane? Tak konkretnie. I ewentualnie jak temu zapobiegać.
Temat asocjacji narkotyków generalnie, a tym bardziej DXM, z rabdomiolizą, nie jest jeszcze dobrze przebadany i nie znajdziesz w Internecie opracowań na ten temat, a jedynie opracowania mówiące, że przy stosowaniu tej i tej substancji jest takie ryzyko.

Po więcej odsyłam np. tu:
  • 119 / 8 / 0
Nie wiem czy to dobry dział, prawdopodobnie nie, ale serio nie wiem gdzie miałbym zapytać. Chodzi mi konkretnie o glicynę. Jaki ma wpływ przy używaniu antagnistów NMDA? Glicyna jest co-agonistą niby, ale to nie jest takie jednoznaczne z tego co wiem. Ktoś może coś?
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.