Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Witajcie, to mój pierwszy post tutaj. Nie udało mi się znaleźć na forum nic takiego, może nie umiem korzystać z wyszukiwarki... ;) Chciałbym znaleźć jakiś specyfik, który przyspieszyłby czas. W dużym skrócie chodzi o to, że chcę aby kilka najbliższych tygodni zleciały mi szybko, bo mam pracę której nie lubię i mieszkam w miejscu którego nienawidzę, ale muszę to przetrzymać. Chodzi mi o coś możliwie naturalnego, coś na co nie wydam fortuny. Dodam, że mieszkam chwilowo w Holandii i to właśnie tutaj chciałbym się zaopatrzyć jak i zażywać. Doświadczenie mam właściwie żadne, raz w życiu na studiach wypiłem roztwór z opakowania gałki muszkatołowej ;) Zapalenie skręta (z Holandii, czysty towar) skończyło się ciężkimi nogami i prawie-wymiotami i nic więcej. Jakieś rady? Z góry dziękuję za odpowiedź.
  • 304 / 13 / 0
Nie bardzo potrafię wyobrazić sobie w jaki sposób jakiś specyfik miałby przyśpieszyć czas. Tak na prawdę szukasz czegoś, czym mógłbyś się zajebać żeby spędzić ten czas w dobrym humorze będąc w parszywym miejscu. A jeżeli zaczynasz myśleć w ten sposób i wybierasz do tego dragi, to zaczynasz myśleć jak narkoman. Wkraczasz na złą drogę. Zawróć.
Pozdrawiam
  • 594 / 35 / 0
wiele osób (i ja) doświadczają przyśpieszonego upływu czasu po alprazolamie, po dawkach do ok.1mg trwało to ponad 2h a po 2mg 4h ponad w mgnieniu oka :)
z tym że alpra to krótkodziałające benzo i w chuj uzależnia (wszystkie gabaergiki uzależniają ale jebać xD)
  • 4932 / 859 / 0
Za chwilę dostaniesz porady od doświadczonych userów [H] xD

Kurwa nie traktuj narkotyków jako rzeczy które pomogą Ci szybko przetrwać ciężki okres życia. Narkotyki to zło ! a kysz ! a kysz! nie bierz tego poprzestań na tej gałce i joincie dobrze Ci radze :)
  • 304 / 13 / 0
19 kwietnia 2017EmeritusIII pisze:
wiele osób (i ja) doświadczają przyśpieszonego upływu czasu po alprazolamie, po dawkach do ok.1mg trwało to ponad 2h a po 2mg 4h ponad w mgnieniu oka :)
z tym że alpra to krótkodziałające benzo i w chuj uzależnia (wszystkie gabaergiki uzależniają ale jebać xD)
^ Powyżej można zaobserwować post typowego debila i nieudacznika, który próbuje się popisać swoim ćpuństwem przed niedoświadczonym userem @Stolicasyrii i myśli że komuś zaimponuje swoim idiotyzmem.
Pozdrawiam
  • 594 / 35 / 0
chciał coś na przyśpieszenie czasu to mu dalem, o chuj ci chodzi?
  • 4932 / 859 / 0
Nie ma co rzucać kurwami i debilami. Skoro gość chce się naćpać to zrobi to mimo wszystko. Ja napisałem co myślę. Ty napisałeś swoje zdanie i ktoś inny także napisał swoje. To forum. Nie byłoby tego postu gdyby nie prośba autora o radę . Gość poprostu polecił alpre xD Co w tym dziwnego ? W sumie to gdybym ogólnie nie odradzał to też bym polecił alpre xD
  • 304 / 13 / 0
No tak, ale proponować napierdalanie benzo przez ileśtam tygodni na krótkotrwałe obniżenie nastroju, spowodowane zmianą miejsca i pracy, komukolwiek, a w szczególności komuś, kto w życiu zjadł jedynie gałkę i zapalił bata to po prostu głupota moim zdaniem.

No chyba że ktoś jest wjebany w benzo, albo mu wszystko jedno no to spoko.
Pozdrawiam
  • 321 / 1 / 0
Jakieś długo działające benzo flu-zepam na przykład w dużych dawkach. Kup sobie dużego wora i ćpaj. Tylko istnieje ryzyko że minie więcej niż parę tygodni XD A no i dużo z tego nie zapamiętasz ale po co w sumie
  • 762 / 32 / 0
Poza benzo warto wspomnieć o metylofenidacie. Jeden z moich znajomych wciąż jest przekonany, że to krótko działa :)
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).