przeniesiono do odpowiedniego działu / reisende
Ja nie brałem SSRI, ale biorę Mirtazapine, który jest podobny do mianseryny (Lerivon) i nie sądzę, bo to ona była przyczyną.
Raczej Zoloft.
Jak moja Pani Doktor powiedziała: "każdy reaguje inaczej na każdy lek z grupy SSRI", więc to trudno powiedzieć.
Aurex to citalopram, jeśli na nim się czułaś najlepiej, może spróbuj Escitalopram (Elicea), czyli jej nowszą wersję.
Powiedz o tym swojemu lekarzowi, jeśli Ci jest z tym niedobrze, to nie wahaj się prosić o zmianę leku.
Niestety czasem z tymi lekami trzeba kombinować.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.