Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 570 / 4 / 0
Witam, alpra, zolpidem, kodeina już na mnie nie działają od jakichś 9 miesięcy. Które benzo by zadziałało? Jakie są różnice w działaniu między etizolamem(jest mocniejszy od alpry?) i flubromazepamem?
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 1122 / 0
A nie przymierzasz się do klonazolamu? ;-)
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 570 / 4 / 0
Zamówiłem za stówę kiiedyś i gość wysłał płyn w malej buteleczce bez zakrętki chyba, bo nigdzie jej nie widziałem obklejony jakąłś mocną taśmą. W ogóle nie wyczułem zakrętki, zresztą tyle się o tym złego naczytałem, żę wywaliłem to. w tabl. bym wolał. Jakbyś miała dobrego vendora to zapodaj na pw jakbyś mogła.:) co do clonazolamu zmieniłem zdanie, jednak bym zarzucił : )
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 398 / 24 / 0
Klonazolam, tylko w prochu i rozpuszczony, a nie gówniane tabletki.
Uwaga! Użytkownik ggyo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 68 / 8 / 0
a na co poszukujesz tego benzo? w czym miałoby pomagać?

klony nie dla każdego moim zdaniem ;p
potrzebujesz zeberki na priv? gg: 61934102 :nolove:
  • 570 / 4 / 0
Na poprawę nastroju, ucieczkę od zmartwień. Kiedyś jakieś 1.5 roku temu alpra działała rewelacyjnie, chciało sie wychodzic z domu, super humor, świat kolorowy. A zolpidem działał lepiej od kody, teraz nic.
scalono - aired
03 marca 2017ggyo pisze:
Klonazolam, tylko w prochu i rozpuszczony, a nie gówniane tabletki.
Kupiłem 2 jedno rozcieńczone z glikolem za 100zł w takiej małej buteleczce(bez nakrętki :/) mocno obklejoną, za chu*a nie dało się tego otworzyć, więc wywaliłem, jeszcze by się rozlało jakbym się z tym siłował i potrułbym rodzinę. Drugie tanie, żółte w prochu i nie miałem pojęcia jak i czym to rozcieńczyć. Kupiłem też proch w krainie o.. ;) Obu się pozbyłem.. akurat na hejpie w dziale clonazolam były same złe opinie w tym czasie... Jednak teraz mam chęć na to, także jakby ktoś znał dobrego sprzedawce zapraszam na priv, mogą być też inne fajne substancje. Generalnie lubie opio i benzo, absolutnie nie trawie stymulantów itp. Pozdro
  • 117 / 18 / 0
Najmocniejszcze a zarazem najwięsze mózgojeby to lorazepam, klony i Klonazolam.
  • 570 / 4 / 0
Kiedyś jsk miałem 16 lat lekarz przepisał ni lorazepam, żebym nie bał się chodzić do szkoły :>
  • 57 / 5 / 0
Warto spróbować benzo, które są w oryginalnej formie sprzedawane do iniekcji. Relanium w ampułkach, w dawce 10mg/2ml, działa o wiele mocniej i szybciej niż tabletki. Jak zrobić podkład z klona 2x2mg, jest naprawdę bajkowo. Przyjemny, spokojny, (a moze nawet delikatnie narkotyczny?) sen przychodzi błyskawicznie, a rano wstajesz szczęśliwy jak małe dziecko. Za pierwszym razem po takim miksie obudziłem się z uśmiechem na ustach :). Tak samo w stanach ostrego zdenerwowania przynosi szybciutko ukojenie. Oczywiście mówię o podaniu dożylnym. I przestrzegam, płyn z ampułek jest bardzo oleisty i trzeba wstrzykiwac powoli, bo podobno można dostać bezdechu i wtedy kaplica jak nie ma nikogo w pobliżu. Aha i jeszcze kiedyś miałem okazję spróbować tranxenu do iniekcji. To też przyznaje, że działa szybko, ale myślę że krócej, jeśli chodzi o efekt euforyczny. Rolka dłużej działa i jest bardziej popularna w aptekach.
  • 1360 / 179 / 0
Jak dla mnie klonazepam i/lub lorazepam lub Klonazolam.

Co do alpry to po latach brania klonow i innych mocnych benzo jak lorazepam tez juz na mnie nie dziala wcale. A szkoda, bo dzialala kiedys pieknie.
mój mail: maykel855@gmail.com
ODPOWIEDZ
Newsy
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.