Minęły 4 dni od momentu zażycia pierwszej dawki mojego miksu.
Niedziela - ( rano i wieczorem ) 2 Kapsułki 00 ( 1x150mg l-dopy, 1x150mg long jacka, 1x250mg buzdyganka )
Poniedziałek - ( rano i wieczorem ) 3 Kapsułki 00 ( 1x150mg l-dopy, 1x150mg long jacka, 1x250mg buzdyganka )
Wtorek - ( rano- popołudniu -wieczorem ) 3 Kapsułki 00 ( 1x150mg l-dopy, 1x150mg long jacka, 1x250mg buzdyganka )
Środa ( rano i popołudniu)2 Kapsułki 00 ( 1x150mg l-dopy, 1x150mg long jacka, 1x250mg buzdyganka )
Aktualnie nie odczułem żadnego polepszenia samopoczucia, libido czy też wzrostu motywacji=dopaminy ?
Czuję lekkie otępienie, bardziej spokojny się stałem, samopoczucie się pogorszyło - lecz może to być stres w związku z moją pracą
Natomiast wczoraj wieczorem bolała mnie głowa - spacer pomógł.
Dzisiaj od południa boli mnie głowa lecz nasiliło się dopiero pod wieczór ( ok 17 wypiłem 2 puszki tigera - pewnie przez to )
Chciałbym wiedzieć czy taki miks mi na dłuższą metę nie zaszkodzi w jakikolwiek sposób. Dawkę muszę zmniejszyć do 1 tabletki dziennie, co zrobię do końca tygodnia.
Co sądzicie o tym miksie i czy dodalibyście coś?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.