Leczenie/oczyszczanie zatok
Moderator: Zdrowie
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"
Tak samo bardzo mi pomagają inhalacje z soli fizjologicznej. Kiedyś za dzieciaka jak miałam wiecznie problemy z zatokami przez bardzo silną alergię Rodzice kupili mi takie urządzonko do inhalacji i po latach je odkopałam. Co prawda powód problemów z zatokami uległ zmianie ale działa bez zarzutów także na poćpienne problemy w nosie. :D
People have been taking drugs for thousands of years; it is a universal right of all cultures, because we can't stand reality in too many doses sober.
ratn3hap@protonmail.com ---> lubię miłe wiadomości c:
Metadon zamiast heroiny to nie darmowe ćpanie, tylko realna pomoc
"Większość bliskich osób uzależnionych sądzi, że podawanie zamiennika narkotyku to darmowe ćpanie. Od stereotypu odchodzą, dopiero kiedy widzą, że terapia substytucyjna pomaga. Dla uzależnionych to najbardziej efektywna metoda w odchodzeniu od przyjmowania narkotyków."Narkobaron ze Sławna. Dziadek Stefan prawie jak Escobar
– Daję wam na głowę po 10 tys. zł, tylko dalej nie szukajcie – miał powiedzieć policjantom.- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4
Na czacie siedzi 2246 uczestników Wejdź na czata