Zjadłem w 3 kapsułkach razem 230 mg ,po godzinie lekka euforia słabo
po godiznie dorzuciłem sniffem kolejne 220 mg
więcej było zatrucia niż przyjemności , szykowałem się na nowy fajny rarytas a tutaj taka klapa
edycja struktury na bardziej widoczną - 909
A tolerka jaka? Obiła mi się o oczy czyjaś wypowiedź że masz "kosmiczną" :P Zeby ktoś się nie zasugerował i nie przedawkował.
Jak na moje oko to tolerka przy psychodelikach na prawdę ma przekurewne znaczenie,
przyrównując ją do tej którą robią ketony i futry..
Odstępy przy psychodelikach wszelakiej maści powinny trwać 2 tygodnie, szczególnie przy tak kosmicznych dawkach, ćpanie kwasów i kwaso-podobnych także ma tutaj znaczenie ;)
Dochodzi jeszcze kwestia zjechanych receptorów tego pana więc :
Nie sugerował bym się wołgle!
Jeżeli dostanę sampla o którego prosiłem to w czasie relatywnie niedługim
(ze 2 tygodnie), stestuję ten specyfik i zdam relacyję ;)
Emce pisze:Zjadłem w 3 kapsułkach razem 230 mg ,po godzinie lekka euforia słabo
po godiznie dorzuciłem sniffem kolejne 220 mg
więcej było zatrucia niż przyjemności , szykowałem się na nowy fajny rarytas a tutaj taka klapa
Niedosyt był tak konkretny ze pomontowaliśmy ulicznego Krystiana, który nie przypomina mi ogolnodostępnych rc, ale pięknie sie skomponował z tym niedopiętym kąskiem euforii.
KArdioZwała tego w połączeniu z czymśtam wyglądała tak że serduszko chciało spierdolić z klatki piersiowej..
GÓWNO, NIE POLECAM.
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
5-APB natomiast mogło dobrze wyzwalać wszystkie monoaminy a dodatkowo dodana grupa metylowa mogła zwiększyć wyzwalanie serotoniny co akurat w takim przypadku byłoby strzałem w dziesiątkę. Ale to tylko moje przypuszczenia.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.