Zjadłem w 3 kapsułkach razem 230 mg ,po godzinie lekka euforia słabo
po godiznie dorzuciłem sniffem kolejne 220 mg
więcej było zatrucia niż przyjemności , szykowałem się na nowy fajny rarytas a tutaj taka klapa
edycja struktury na bardziej widoczną - 909
A tolerka jaka? Obiła mi się o oczy czyjaś wypowiedź że masz "kosmiczną" :P Zeby ktoś się nie zasugerował i nie przedawkował.
Jak na moje oko to tolerka przy psychodelikach na prawdę ma przekurewne znaczenie,
przyrównując ją do tej którą robią ketony i futry..
Odstępy przy psychodelikach wszelakiej maści powinny trwać 2 tygodnie, szczególnie przy tak kosmicznych dawkach, ćpanie kwasów i kwaso-podobnych także ma tutaj znaczenie ;)
Dochodzi jeszcze kwestia zjechanych receptorów tego pana więc :
Nie sugerował bym się wołgle!
Jeżeli dostanę sampla o którego prosiłem to w czasie relatywnie niedługim
(ze 2 tygodnie), stestuję ten specyfik i zdam relacyję ;)
Emce pisze:Zjadłem w 3 kapsułkach razem 230 mg ,po godzinie lekka euforia słabo
po godiznie dorzuciłem sniffem kolejne 220 mg
więcej było zatrucia niż przyjemności , szykowałem się na nowy fajny rarytas a tutaj taka klapa
Niedosyt był tak konkretny ze pomontowaliśmy ulicznego Krystiana, który nie przypomina mi ogolnodostępnych rc, ale pięknie sie skomponował z tym niedopiętym kąskiem euforii.
KArdioZwała tego w połączeniu z czymśtam wyglądała tak że serduszko chciało spierdolić z klatki piersiowej..
GÓWNO, NIE POLECAM.
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
5-APB natomiast mogło dobrze wyzwalać wszystkie monoaminy a dodatkowo dodana grupa metylowa mogła zwiększyć wyzwalanie serotoniny co akurat w takim przypadku byłoby strzałem w dziesiątkę. Ale to tylko moje przypuszczenia.
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata