Zjadłem w 3 kapsułkach razem 230 mg ,po godzinie lekka euforia słabo
po godiznie dorzuciłem sniffem kolejne 220 mg
więcej było zatrucia niż przyjemności , szykowałem się na nowy fajny rarytas a tutaj taka klapa
edycja struktury na bardziej widoczną - 909
A tolerka jaka? Obiła mi się o oczy czyjaś wypowiedź że masz "kosmiczną" :P Zeby ktoś się nie zasugerował i nie przedawkował.
Jak na moje oko to tolerka przy psychodelikach na prawdę ma przekurewne znaczenie,
przyrównując ją do tej którą robią ketony i futry..
Odstępy przy psychodelikach wszelakiej maści powinny trwać 2 tygodnie, szczególnie przy tak kosmicznych dawkach, ćpanie kwasów i kwaso-podobnych także ma tutaj znaczenie ;)
Dochodzi jeszcze kwestia zjechanych receptorów tego pana więc :
Nie sugerował bym się wołgle!
Jeżeli dostanę sampla o którego prosiłem to w czasie relatywnie niedługim
(ze 2 tygodnie), stestuję ten specyfik i zdam relacyję ;)
Emce pisze:Zjadłem w 3 kapsułkach razem 230 mg ,po godzinie lekka euforia słabo
po godiznie dorzuciłem sniffem kolejne 220 mg
więcej było zatrucia niż przyjemności , szykowałem się na nowy fajny rarytas a tutaj taka klapa
Niedosyt był tak konkretny ze pomontowaliśmy ulicznego Krystiana, który nie przypomina mi ogolnodostępnych rc, ale pięknie sie skomponował z tym niedopiętym kąskiem euforii.
KArdioZwała tego w połączeniu z czymśtam wyglądała tak że serduszko chciało spierdolić z klatki piersiowej..
GÓWNO, NIE POLECAM.
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
5-APB natomiast mogło dobrze wyzwalać wszystkie monoaminy a dodatkowo dodana grupa metylowa mogła zwiększyć wyzwalanie serotoniny co akurat w takim przypadku byłoby strzałem w dziesiątkę. Ale to tylko moje przypuszczenia.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/8/82bfd366-d267-417b-b768-d54aa37efc23/xanax_proc.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250907%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250907T013401Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=b9e364ca85fc002162fe6180496c095dd8aef7df3174ae82c9e383f98f2543e2)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/otwarcie-punktow-sprzedazy-marihuany-1038x1038.png)
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/poldrugs.jpg)
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/uecocaine.jpg)
UE alarmuje: coraz więcej Europejczyków zażywa kokainę i inne ciężkie narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/drozdze.jpg)
Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję
Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/casper_ruud.jpg)
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie
Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/piana.jpg)
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki
Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.