potrzebuje jakiegoś dobrego pomysłu (skutecznego) na wygłuszenie kompresora powietrza bo trzaska ze aż u sąsiada słychać. Każdy pomysł postaram się przetestować w miarę możliwości (stety/niestety mieszkam w Holandii więc nie wszystkie materiały mogę znaleźć) poniżej zdjęcie jak wygląda ten kompresor tylko ja mam wydajność 4200L/h (niestety nie było tej co mnie interesowała 3600L więc dlatego kupiłem tą)
http://www.roslinywodne.com/pompy-powie ... d-286.aspx
Życie to najlepszy narkotyk...
[ external image ]
i dźwięk zrobił się trochę cichszy ale też bardziej basowy, może zrobiłem coś nie tak?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.