potrzebuje jakiegoś dobrego pomysłu (skutecznego) na wygłuszenie kompresora powietrza bo trzaska ze aż u sąsiada słychać. Każdy pomysł postaram się przetestować w miarę możliwości (stety/niestety mieszkam w Holandii więc nie wszystkie materiały mogę znaleźć) poniżej zdjęcie jak wygląda ten kompresor tylko ja mam wydajność 4200L/h (niestety nie było tej co mnie interesowała 3600L więc dlatego kupiłem tą)
http://www.roslinywodne.com/pompy-powie ... d-286.aspx
Życie to najlepszy narkotyk...
[ external image ]
i dźwięk zrobił się trochę cichszy ale też bardziej basowy, może zrobiłem coś nie tak?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.