Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
O to Ci chodziło ? W sensie od jakich dawek mocno wizualnie ? No to myślę że 200ug powinno Cię zadowolić jak wynika z raportów innych ludzi. Ale są przecież inne bardziej kolorowe-wizualne substancje.
pisze:nie moge znalezc zadnych informacji na temat cevow i oevow po LSD
----
Swoją drogą nie wiem co się ludzie na to LSD tak uwzięli. Według mnie to po LSD jest mocno "mentalnie", "duchowo" i ma swój klimat, ale do kolorków jest tyle ciekawych tryptamin na przykład.
----
Aha..nie brałem LSD...więc Ci nie powiem dokładnie...ale dawka 200ug powinna równać się dawce trypty która robi Cię na kolorowo.
Życie to najlepszy narkotyk...
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
tur3k pisze:Od siebie dodam, że po 150ug miałem CEV-y (OEV-ów raczej nie stwierdzono, a jeśli to w nieistotnej dawce). Same CEV-y były zaś niepowtarzalne, unikalne - po niczym innym nie miałem czegoś tak pięknego. Do tego dopasowywały się w rytm muzyki, przy goa trance typu E-Mantra były agresywne i mocno nasycone, miały ostre kanty szybko przechodząc jeden w drugim, zaś po Entropica - Alignement były łagodne, miały miękkie przejścia, lekko stonowane choć w dalszym ciągu nasycone (ale nie oczojebne) barwy i w ogóle były piękne
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.