Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
O to Ci chodziło ? W sensie od jakich dawek mocno wizualnie ? No to myślę że 200ug powinno Cię zadowolić jak wynika z raportów innych ludzi. Ale są przecież inne bardziej kolorowe-wizualne substancje.
pisze:nie moge znalezc zadnych informacji na temat cevow i oevow po LSD
----
Swoją drogą nie wiem co się ludzie na to LSD tak uwzięli. Według mnie to po LSD jest mocno "mentalnie", "duchowo" i ma swój klimat, ale do kolorków jest tyle ciekawych tryptamin na przykład.
----
Aha..nie brałem LSD...więc Ci nie powiem dokładnie...ale dawka 200ug powinna równać się dawce trypty która robi Cię na kolorowo.
Życie to najlepszy narkotyk...
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
tur3k pisze:Od siebie dodam, że po 150ug miałem CEV-y (OEV-ów raczej nie stwierdzono, a jeśli to w nieistotnej dawce). Same CEV-y były zaś niepowtarzalne, unikalne - po niczym innym nie miałem czegoś tak pięknego. Do tego dopasowywały się w rytm muzyki, przy goa trance typu E-Mantra były agresywne i mocno nasycone, miały ostre kanty szybko przechodząc jeden w drugim, zaś po Entropica - Alignement były łagodne, miały miękkie przejścia, lekko stonowane choć w dalszym ciągu nasycone (ale nie oczojebne) barwy i w ogóle były piękne
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.