Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1611 / 34 / 0
Ustawilem sie z kolezka, to byl 8 dzien ciagu. Namawiam na strzala. A gosc mi sprzedaje niusa miesiaca: "Da sie waporyzoac w normalnej lufie".

Ja na i.v. wrzucalem min. setke, do lufy wrzucilem 1/4 tego co w pompke.

Efekty przy ok 30-50mg:
- Zakurwiscie mocne wejscie gdzie tylko jedno zdanie cisnie mi sie na usta: "jakby ktos zakurwil mlotkiem w leb"
- duza aktywnosc malych dawek
- zaburzenia rownowagi
- metlik mysli
- inny profil dzialania - zamiast klarownej keto-eureki jest silne odurzenie.

Zgodzicie sie z tym ostatnim?
Ostatnio zmieniony 03 marca 2017 przez Thirteen, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Zmiana nazwy tematu, przyklejenie.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 168 / / 0
Nie wyobrażam sobie jak można to w miare bez strat zwaporyzowac z lufy, przecie po podgrzaniu robi się z tego kropla. Zresztą, dziwisz się takich efektów, podając całkiem pokaźną dawkę jednego z najsilniejszego DNRI jaki istnieje (kilka rzędów wielkość w porównaniu do amfy albo koksu). To jak wlać paliwo rakietowe do kosiarki do trawy.

Poza tym nie czaje czym sie rozni klarowna keto-eureka od silnego odurzenie, chyba, że to ja nie rozumiem fachowej nomenklatury.
  • 50 / 1 / 0
Ja ubijam na dol cybucha troche tytoniu na to daje alfe, na to ciut tytoniu i tak wapuje. By nie lecialo w pysk i gotujac sie nie wypryskiwalo. I po paru sek takiego ciagniecia i grzania daje ogien na tyton i to sie spala. Nigdy nie daje rady calej dzidy bo to sie robi mokre i ma mala przpustowosc powietrza no i jest kurewsko niedobre :D
Ale jebie ostro fakt. Jednak wole iv
  • 348 / 9 / 0
nabijasz lufę, ładnie ją podgrzewasz, a potem topisz alfe i gonisz po tej rozgrzanej lufie. Można też wciągać drobniutkie kreseczki przez rozgrzana lufe - bardzo fajne połączenie sniffu i wapo. Obie metody gwarantują przepalenie się receptorów w mózgu, no ale jak już bawimy się w ciężki kaliber to tak czy inaczej z tym trzeba się liczyć.
  • 195 / 2 / 0
Można też wciągać drobniutkie kreseczki przez rozgrzana lufe - bardzo fajne połączenie sniffu i wapo.
O kurwa :-D nos i przełyk w jeden wieczór rozjebany. Widziałem kiedyś na NG jak typki w ten sposób się z jakimiś opiatami bawili. Możesz napisać coś więcej o efektach? Nie chodzi mi o profil działania alfy, a raczej o ból i dewastację organizmu ;-)
  • 348 / 9 / 0
Efekty jakbys waporyzowal z folii nosem -tak jak HCl robi sieje w jamie ustnej i przełyku tak też robi w nosie. Na krótką metę to nie jest tak źle, chyba ze ktoś lufą się poparzy. %-D Bardziej to obawiałbym się o zdrowie psychiczne, przy alfie chyba to są najgorsze efekty uboczne.
  • 50 / 1 / 0
No smak to ma chujowy trza przyznac ;D
Ale warto :D
  • 56 / 1 / 0
Co myślicie o "zaoszczędzeniu" towaru poprzez wdmuchanie dymu do balonika/worka i pseudo inhalacji? Zauważyliśmy, że zwaporyzowana alfa (z odrobiną tytoniu) podana z ust do ust klepie - co prawda słabiej, ale klepie. Czy zadziałałoby to tak jak w przypadku mj?
  • 348 / 9 / 0
Krótko - działa, można nawet zostawić sobie na później xD
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 16 / / 0
Kurwa ja zaskoczony zajebistoscią tego odczynika gdzie mnie juz nic nie cieszyło postanowiłem zrobić eksperyment i zbudowałem rurke na końcu której jest umieszczony woreczek z wygotowanym tytoniem. Woreczek ten jest szczelnie przymocowany do rurki i są w nim dziurki zrobione igłą, w tą rurke wydmuchuje powietrze z waporyzacji które musi przefiltrować przez ten tytoń. Wiem pomysł ekstremalny ale chyba mnie jebie troszku i bede tam wydmuchiwał wszystko co pale (bez fajek) przez tydzień nic nie strace a może nie siódmego acz ósmego dnia będę odpoczywał gdyż wszystko co potrzebne będzie w tytońu. A kuwa katuje na sto procent waporyzacja niesamowicie drogi oddechowe może wapo przez wode jak w bongo? Albo cokolwiek bo chemiczne oparzenie nie jest cool.
ODPOWIEDZ
Newsy
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.