1.Jak to jest z jej jego moca bo jedni mowia że jest elgancji a jedni ze jest słaby, a chciał bym zamowic to od DrChronic'a ale nie wiem czy warto bo troche on kosztuje a chciał bym miec troche tematu juz na wakacje.
2.kiedy wysadza sie go najlepiej na Out a kiedy sciac?
3.ile mozna wyciagnac z jednej roslinki tak mniej wiecej?
DonJuan pisze: Witam chciał byc coś sie dowiedziec o tej odmianie a mianowcie]1.[/color]Jak to jest z jej jego moca bo jedni mowia że jest elgancji a jedni ze jest słaby, a chciał bym zamowic to od DrChronic'a ale nie wiem czy warto bo troche on kosztuje a chciał bym miec troche tematu juz na wakacje.
DonJuan pisze:2.kiedy wysadza sie go najlepiej na Out a kiedy sciac?
Rośnie bardzo mały]3.ile mozna wyciagnac z jednej roslinki tak mniej wiecej?
[/quote]
Z zapylonego out prawie NIC.
outdoor jak i indoor, mysle ze 20g z krzaka da rade.
Ps:Sory za tak banalne dla was pytania ale ja jestem "poczatkujacy" w tym co robie i kazda wiadomość dlamnie sie liczy kazdy od czegos zaczynał a ze jest to świerze forum bo stare jak wiadomo wygasło to zabardzo jeszcze wiadomosci na nim nie ma
DumDum pisze: Tak dla scislosci Lowryder od JointDoctora to F13 a nie F1 ;)
Ja nazwalem nasiona F2 bo były 2 pokoleniem po tych z banku: Tu nie oznacza to tego samego co F2 po hybrydzie 2 ras.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.