Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 19 / / 0
Witam,

W związku z moją depresją endogenną/zespołem chronicznego zmęczenia (jak kto woli, objawy bardzo zbliżone, brak koncentracji, słabiutka pamięć, otępienie intelektualne i emocjonalne, wypalenie) postanowiłem zbadać sobie poziom prolaktyny. Co z tego wyszło?

Norma: 15 ng/ml
U mnie: 26 ng/ml

Wynik był oczywiście powtarzany, za drugim razem:

Norma: 15 ng/ml
U mnie: 25 ng/ml

Czyli praktycznie identyko. Wszystkie objawy nadmiaru prolaktyny się zgadzają - czynniki psychologiczne podałem wyżej, do tego powiększenie sutka (delikatna ginekomastia). W związku z tym postanowiłem zbić sobie poziom prolaktyny, jednocześnie zwiększając poziom dopaminy i produkcji testosteronu. Zamówiłem Cabaser, 10 tabletek po 1mg (substancja czynna - Kabergolina).

Hiperprolaktynemia jest u mnie spowodowana banalną wydawałoby się kwestią - zdecydowanie przesadzałem z masturbacją, a jak wiadomo podczas orgazmu następuje wyrzut prolaktyny, która może utrzymać obniżony poziom dopaminy nawet na dwa tygodnie. Po 8 orgazmach dziennie niemalże zamieniłem się w chodzące zombie, na całe szczęście zdołałem się opamiętać i staram się utrzymywać abstynencję. Organizm męczony nałogową masturbacją wraca do równowagi po około 3 miesiącach, chciałbym ten proces przyśpieszyć (podejrzewam, że właśnie tyle czasu potrzeba, aby poziom prolaktyny i dopaminy w pełni się unormował).

Jeżeli założymy, że zachowam wstżemięźliwość seksualną, czy Cabaser będzie skuteczny w obniżeniu poziomu prolaktyny, tym samym przywracając mnie do życia? Jak dawkować lek, aby uzyskać pożądany efekt? Jak długo należy go przyjmować, żeby poziom prolaktyny pozostał w normie i nie wrócił do poprzedniego stanu po odstawieniu leku?
  • 2466 / 15 / 0
Najskuteczniej to bromokryptyna na reckę

A na własną rękę to jakiś rc co jest agonistą D2
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 19 / / 0
Jak już napisałem - "Zamówiłem Cabaser, 10 tabletek po 1mg (substancja czynna - Kabergolina)"

Czytałem, że jest lepszy od bromokryptyny, nie ma tylu skutków ubocznych.

Pytanie jak to dawkować, aby uzyskać pożądany efekt?
  • 100 / 1 / 0
Z bardziej ogólnodostępnych proponuje wysokie dawki
Witaminy B6 (300 mg dziennie ofc rozłożyć na kilka razy ta dawkę) i 1 g lub więcej Witaminy C :cool:
Te 2 witaminy suplementowac przez okres 2 tygodni
Zmniejsza baaaardzo wyraźnie PROLAKTYNE a podskoczy DOPAMINA i TESTOSTERON :-D
Ostatnio zmieniony 09 października 2013 przez krato33, łącznie zmieniany 3 razy.
Uwaga! Użytkownik krato33 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2466 / 15 / 0
Masz jakieś źródło na ten temat ? Bo coś nie chce mi się wierzyć
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 100 / 1 / 0
Jasne ze mam :-D
Myślę ze tego posta napisałeś by napisać ...

Witamina B6 np
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2761676
jest to jeden z wieluuuuuuu art co są dostępne

Witamina C
o niej rusz się i sam poszukaj ... (ofc zagraniczne strony)
Ostatnio zmieniony 10 października 2013 przez krato33, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik krato33 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / / 0
No dobrze, metodę z witaminami B6 i C znam, ale mam już zakupiony Cabaser (Kabergolina, 1mg substancji czynnej w 1 tabletce). Jak go dawkować, żeby osiągnąć pożądany efekt? Brać w ciągu dnia czy na noc? Na pusty żołądek czy podczas posiłku?
  • 1141 / 9 / 0
Ja bym polecił zdecydowanie to co White_Power, tylko prędzej wyrwiesz rajke na Majkę iv %-D

Tak właściwie kolego to zagadaj do Sławka ;-) http://slawomirambroziak.pl/ - Gruba ryba z firmy Olimp Labs i żeby mi tu nie było, że ja coś reklamuję :old:

Tam pomogą każdemu i to w każdej sprawie :-)
  • 19 / / 0
Czy wy w ogóle czytacie co ja piszę?

"mam już zakupiony Cabaser (Kabergolina, 1mg substancji czynnej w 1 tabletce). Jak go dawkować, żeby osiągnąć pożądany efekt? Brać w ciągu dnia czy na noc? Na pusty żołądek czy podczas posiłku?"

Jest to lek lepszy od bromokryptyny, pytam teraz tylko jak ten środek odpowiednio dawkować.
  • 30 / / 0
bez znaczenia z jedzeniem czy bez.
bierz 1tab na tydzien.
a to czy ma skutki uboczne to sie dowiesz dopiero jak
zaczniesz brac
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?