Chodzi przede wszystkim o to, zeby powodowala jadlowstret i nie bylo cisnienia na dociagniecie. Aha, no i zeby dzialala w malych dawkach i byla tania.
WARN za nakłanianie do czynów szkodliwych - dinitrofenol to prosta droga na cmentarz i było o tym już wielokrotnie wspominane w tym dziale. taurinnn
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
Chcesz schudnąć, to zacznij uprawiać sport i wprowadź dietę. I nie jest to takie trudne i czasochłonne jak mogłoby się wydawać. Jeśli bedziesz konsekwentny to bardzo szybko zauważysz efekty. I wcale nie musisz się katować. Wstarczy że bedziesz jezdził na rowerze, pływał, a nawet dużo spacerował i dobrze się odżywiał a schudniesz szybko.
Jak masz więcej zapału to siłownia też przyjdzie ci z pomocą. Najpierw "ruszaj sie" na sucho. Po kilu tygodniach mozesz wprowadzić jakieś spalacze tłuszczu. Dostępne w każdym sklepie sportowym z odżywkami. Skup się na ćwiczeniach aerobowych. W internecie masz sporo informacji na ten temat.
A jeśli jesteś perfidnym leniem i antysportem, to chociaż samą dietę sobie wprowadź a z pewnością będziesz miał z tego więcej korzyści niż z przypierdalania jakiś dziwnych specyfików.
Informacje na temat odpowiedniej diety i ćiwczeń specjalnie dobranych do twoich potrzeb otrzymasz nawet w wiekszych siłowniach i klubach fitness.
-clenbuterol
-salbutamol
-efedryna
-(met)amfetamina
hormony:
-T3 (Trójjodotyronina)
-T4 (tyroksyna)
-Testosteron (zmienia stosunek tk. mięśniowej do tłuszczowej na korzystniejszy)
inhibitory aromatazy:
-Eksemestan
-Letrozol
-Anastrozol
-ATD
termogeniki:
-kofeina
-kapsaicyna
-aspiryna
-wyciąg z pieprzu czarnego
antagoniści CB1:
-rimonabant
modulatory komórkowe:
-DNP
Efektywne połączenia (od najsłabszych):
1. efedryna + kofeina + Aspiryna
2. efedryna + kofeina + Yohimbina
3. Clenbuterol + inhibitor aromatazy
4. Clenbuterol + T3 + testosteron + inhibitor aromatazy
i na koniec - bez deficytu kalorycznego nie zejdziesz ani kilograma (w tym może pomóc rimonabant oraz stymualnty/opio, po których się nie chce jesć - ćpania jednak nie polecam do tego celu, bo prolaktyna skoczy i sylwetka ucierpi) ;]
druga sprawa - jak nie masz pojęcia o rzeczy to nie stosuj hormonów, inhibitorów aromatazy oraz DNP - reszta zabawek proszę bardzo ;)
Na odchudzanie nie sprawdzałem, za to pomagają mi skutecznie utrzymać moją wagę. Mam zbyt dobry metabolizm i tyje od 1/3 tego co je większość ludzi. Dzięki tej 4-ce, mogę jeść jak każdy i waga mi nie rośnie.
I to nie była wyjebka bo inni mieli sajdy, druga sprawa, że testowałem dwa laby: FOX i KING
Personalnie najlepiej tłuszcz leci po stacku T3 + IA, ewentualnie clen do tego, wszystko na podkładzie z testa 50-70mg eod + stanozolol 50-60mg ed :D Przy tym dieta intermittent fasting z deficytem 500kcal i rozkładem makro: B: 3g/kg lub więcej, W:cyklicznie DT: 3g/kg, DNT: ~1g/kg, F: 0,5-1g/kg
Z takimi szarżami trzeba mieć mocną psychikę, bo na takich środkach jak T3, czy, o zgrozo, IA jak letrozol w dodatku na zawyżonych androgenach i niedożywieniu człowiek czuje się jak gówno
Pisz ostrzeżenia polegając takie mixy, bo sobie ludzie organizm do końca rozjebią :p. Będzie nie dość, że przećpany to jeszcze rozjebana gospodarka hormonalna albo większe kuku zrobią. Wiem z obserwacji, że na forum jest dużo ludzi inteligentnych, ale niektórym jakbyś powiedział, że na najlepsza faza jest po korze kruszyny to polecą do zielarskiego i wpierdzielą nic o tym nie czytając...
PS Ale kora kruszyny też działa na utratę wagi! ;-)
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.