Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 62 / 1 / 0
Elo. Jaka waszym zdaniem substancja bedzie najlepsza, zeby szybko schudnac? etylofenidat bedzie dobry?
Chodzi przede wszystkim o to, zeby powodowala jadlowstret i nie bylo cisnienia na dociagniecie. Aha, no i zeby dzialala w malych dawkach i byla tania.
  • 989 / 76 / 0
Nie wiem po co to piszę, bo pewnie zaraz wątek zostanie wyjebany ale... dinitrofenol. Tygodniowo tracisz 3kg albo i więcej. Max można na tym jechać 2 tygodnie. Oczywiście jest dość duża szansa, że zejdziesz z tego świata ale jak ktoś bardzo chce. Substancja legalna chyba w Polsce. Tak poza tym to używana była w niszczeniu albo upraw albo szkodników, robactwa itp. Nie pamiętam dokładnie ale jak chcesz szybko to masz.

WARN za nakłanianie do czynów szkodliwych - dinitrofenol to prosta droga na cmentarz i było o tym już wielokrotnie wspominane w tym dziale. taurinnn
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 1615 / 29 / 0
Chłopaku, weż się ogarnij. Odchudzanie za pomocą środków chemicznych? Kompletna głupota. Nie doś że efekty będą krótkotrwałe, to zjebiesz sobie zdrowie.

Chcesz schudnąć, to zacznij uprawiać sport i wprowadź dietę. I nie jest to takie trudne i czasochłonne jak mogłoby się wydawać. Jeśli bedziesz konsekwentny to bardzo szybko zauważysz efekty. I wcale nie musisz się katować. Wstarczy że bedziesz jezdził na rowerze, pływał, a nawet dużo spacerował i dobrze się odżywiał a schudniesz szybko.

Jak masz więcej zapału to siłownia też przyjdzie ci z pomocą. Najpierw "ruszaj sie" na sucho. Po kilu tygodniach mozesz wprowadzić jakieś spalacze tłuszczu. Dostępne w każdym sklepie sportowym z odżywkami. Skup się na ćwiczeniach aerobowych. W internecie masz sporo informacji na ten temat.

A jeśli jesteś perfidnym leniem i antysportem, to chociaż samą dietę sobie wprowadź a z pewnością będziesz miał z tego więcej korzyści niż z przypierdalania jakiś dziwnych specyfików.

Informacje na temat odpowiedniej diety i ćiwczeń specjalnie dobranych do twoich potrzeb otrzymasz nawet w wiekszych siłowniach i klubach fitness.
  • 3900 / 245 / 13
beta-2-mimetyki, np.:
-clenbuterol
-salbutamol
-efedryna
-(met)amfetamina

hormony:
-T3 (Trójjodotyronina)
-T4 (tyroksyna)
-Testosteron (zmienia stosunek tk. mięśniowej do tłuszczowej na korzystniejszy)

inhibitory aromatazy:
-Eksemestan
-Letrozol
-Anastrozol
-ATD

termogeniki:
-kofeina
-kapsaicyna
-aspiryna
-wyciąg z pieprzu czarnego

antagoniści CB1:
-rimonabant

modulatory komórkowe:
-DNP

Efektywne połączenia (od najsłabszych):
1. efedryna + kofeina + Aspiryna
2. efedryna + kofeina + Yohimbina
3. Clenbuterol + inhibitor aromatazy
4. Clenbuterol + T3 + testosteron + inhibitor aromatazy

i na koniec - bez deficytu kalorycznego nie zejdziesz ani kilograma (w tym może pomóc rimonabant oraz stymualnty/opio, po których się nie chce jesć - ćpania jednak nie polecam do tego celu, bo prolaktyna skoczy i sylwetka ucierpi) ;]

druga sprawa - jak nie masz pojęcia o rzeczy to nie stosuj hormonów, inhibitorów aromatazy oraz DNP - reszta zabawek proszę bardzo ;)
Ostatnio zmieniony 30 maja 2013 przez Parathormon, łącznie zmieniany 3 razy.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 992 / 25 / 0
Od siebie polece termogeniki, a szczególnie: błonnik, pieprz kajen, zielona herbata lub ekstrakt (polifenole + teofilina) i kofeinę.
Na odchudzanie nie sprawdzałem, za to pomagają mi skutecznie utrzymać moją wagę. Mam zbyt dobry metabolizm i tyje od 1/3 tego co je większość ludzi. Dzięki tej 4-ce, mogę jeść jak każdy i waga mi nie rośnie.
Ostatnio zmieniony 30 maja 2013 przez Wildzen, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 62 / 1 / 0
próbowałem clenbuterolu już kiedyś. bardzo dobry, ale dosyć drogi i te drgawki przeszkadzają.
  • 2775 / 39 / 0
tani jest clenbuterol, ale trzęsące się ręce rzeczywiście przeszkadzają - chociażby w jedzeniu zupy łyżką :-D
Ostatnio zmieniony 30 maja 2013 przez BS, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3900 / 245 / 13
Nigdy mi się ręce nie trzęsły, ani gorączki, czasem tylko przez pierwsze 2-3 dni mdłości; dawki niegdyś leciały: 80-200ug ed

I to nie była wyjebka bo inni mieli sajdy, druga sprawa, że testowałem dwa laby: FOX i KING

Personalnie najlepiej tłuszcz leci po stacku T3 + IA, ewentualnie clen do tego, wszystko na podkładzie z testa 50-70mg eod + stanozolol 50-60mg ed :D Przy tym dieta intermittent fasting z deficytem 500kcal i rozkładem makro: B: 3g/kg lub więcej, W:cyklicznie DT: 3g/kg, DNT: ~1g/kg, F: 0,5-1g/kg

Z takimi szarżami trzeba mieć mocną psychikę, bo na takich środkach jak T3, czy, o zgrozo, IA jak letrozol w dodatku na zawyżonych androgenach i niedożywieniu człowiek czuje się jak gówno
Ostatnio zmieniony 30 maja 2013 przez Parathormon, łącznie zmieniany 4 razy.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 1188 / 5 / 0
Na mnie najlepiej na odchudzanie działają nerwy, lęki i paranoje... Chudnę też od stymulantów, w tym SSRI, kawy.
  • 200 / 4 / 0
@Parathormon
Pisz ostrzeżenia polegając takie mixy, bo sobie ludzie organizm do końca rozjebią :p. Będzie nie dość, że przećpany to jeszcze rozjebana gospodarka hormonalna albo większe kuku zrobią. Wiem z obserwacji, że na forum jest dużo ludzi inteligentnych, ale niektórym jakbyś powiedział, że na najlepsza faza jest po korze kruszyny to polecą do zielarskiego i wpierdzielą nic o tym nie czytając...

PS Ale kora kruszyny też działa na utratę wagi! ;-)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.