Zacznę od grzeszków.
Obecnie jestem na dawce bupry (ok. 4mg/doba), do tgo ostatnio wpadło sporo paczek beno (wiec i sie pojadło alpry z klonami), gdyby tego było mało - kolega zebrał uprawę i odpalił mi 30 g white widow.
Niedługo bedę miał egzamin fizyczny, a na dzien dzisiejszy jestem flak.
Jedyna opcja zebym sie "rozruszał, to jak już musze coś zrobić w robocie, albko ktos mnie wku*wi na drodze i trzeba wysiadać z samochodu - wtedy czuje się jak młody sportowiec :D
Myślę nad jakimiś suplementami (magnez/potas (aspargin) + b6 zażywam codziennie pijąc duze ilosci zielonej herbaty), tylko takimi żeby mi dawały tą energie (no i zebym nie musiał rezygnowac z jaranka ;p).
Myslalem nad 5-htp, ale jako stary opiatowiec/benzowiec/jaracz trawy zapewne bd potrzebował silniejszego "combo" do odmulenia dupska.
Do egzaminu miesiac, a musze zaczać biegac i robic cwiczenia na wytrzmałość (ze zwinnością i siłą az takiej kichy nie ma).
Chciałbym coś takiego (oczywiscie, najpierw trezba wlasna dupe ogarnac i wmusic te "poranne dżogingi"), co pomoże mi wstać, ubrac dres i z usmiechem na ryju przebiec chociaż ten kilometr.
Zamawiać 5htp, tylko co do tego (pewnie jakis dopaminowy wspomagacz).
z góry dzięki za pomoc, rzadko przegladam forum ale jestem na HR od 2006 roku (nawet bralem czynny udzial na "usunietym" koncie).
PZDR
Na razie projekt wirtualny, ale jak byś był zainteresowany jesteśmy podjąć odpowiednie kroki w celu zrealizowania projektu na płaszczyźnie realnej.
[ external image ]
Dodatkowo dorzuc tam ze 2 blanty i bedę jak osioł za marchewką zapierdalał sprinty. :D
W sumie dobra mysl, przygotowac sobie najpierw tor (pochowac po drodze nabite fifki (co 100m - fifeczka do spalenia), a za 2 lata bedę zapierdalał szybciej niż na sawannie przed lwami ! :D
Tak naprawdę to nie wiem, niby mam ochote robić, jak jest praca to zapierdalam ale jak juz sie najaram (a pale od samego rana) to siły odlatują razem z wydychanym dymem.
Nie chce odstawiac palenia (no chyba ze juz bede musial), ale na pewno przydały by się jakies suple.
Napewno przy fpierdalaniu opio to cos na dopamine no i zastanawiam sie nad 5-htp.
Niby tam fpierdalam banany (niedlugo w małpe sie zamienie), ale potrzebuje takiego porannego, naturalnego kopa (teoretycznie pije kawe, ale ona mnie tylko ze tak powiem "budzi' + nienawidze stymulantow / bylem wjebany w koks przez ponad pol roku i nie wracam juz do tego).
Mam Rhodiole Rosea, ale pić to jest cieznko (3 dni pilem z rana zamiast kawy, na pusty bebech (dzialanie adaptogenne czuc) ale rowniez czuc ochote na mocnego bełta.
Mile widziane linki do porzadnych supli (tylko zeby to nie byly te jebane boostery z guarana i kofeina).
NATURLISZ PLIZ !
EDIT: Dodatkowo, jestem niskoćsinienowcem oraz chudzina (180cm/65kg), wiec jest mi ciągle zimno.
Przydało by się coś, co jeszcze powoduje że człowiekowi jest ciepło, jest jakiś suplement/rozgrzewacz tak zeby wstac rano (mam temp 20 - 23 stopnie w domu) a ja wstaje i jak galaretka dygam, wiec jak mam wyjsc na dwor biegac, to wydaje mi sie ze tam panuje KAUKAZ :D
Jak sie da a na dodatek musi, to wszystko da rade!
Tylko jak ta bupre rozpisac?
Wczoraj zjadlem 4mg plastra, dzis robie przerwe.
Ciekawe kiedy mnie poskreca.
P.S Zamiast sie nademna pastwic, to help mi kurwa.
Jak udalo mi sie robote, uczelnie i hajs zarobic/odlozyc to i tego chuja rzuce!
Tylko 'suple' jak chuj beda potrzebne.
Co kupowac?
Jak sie da a na dodatek musi, to wszystko da rade!
Tylko jak ta bupre rozpisac?
Wczoraj zjadlem 4mg plastra, dzis robie przerwe.
Ciekawe kiedy mnie poskreca.
Benzo to juz odstawiam, wiecej w zielen inwestuje...
P.S Zamiast sie nademna pastwic, to help mi kurwa.
Jak udalo mi sie robote, uczelnie i hajs zarobic/odlozyc to i tego chuja rzuce!
Tylko 'suple' jak chuj beda potrzebne.
Co kupowac?
Bez obrazy, ale bez wizyty w poradni leczenia uzależnień sie nei obejdzie - Ty jestes chory, ale nie tylk ofizycznie, a na tej stronei medalu sie skupiasz.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Nawet juz nie mam ochoty na ujebanie sie opio (mam w dupie kode, trama etc), wystarcza mi trawa i czasami butelka koniaku + benzo.
Jesli chodzi o leczenie, to jestem otwarty na pomoc tylko tak zeby nigdzie to nie bylo odnotowane (ani sladu).
Chetnie nawet z jakims cpakiem ktory wychodzi z tego gowna bym zlapal kontakt zeby sie wesprzec.
Mam wspaniala kobiete, kocha mnie prawdziwie ponad zycie.
Wie ze cpam, jako jedyna wierzy ze wyjde i mi sie uda.
Pozatym sam tez chce, mam motywacje...
FuckFriendz pisze:Jesli chodzi o leczenie, to jestem otwarty na pomoc tylko tak zeby nigdzie to nie bylo odnotowane (ani sladu).
FuckFriendz pisze: sam tez chce, mam motywacje...
Nie pisze tego żeby ci pojechać tylko dlatego że jedynie szczera, smutna prawda prosto w twarz może w twoim przypadku zadziałać. To czy ją przyjmiesz to już twoja sprawa.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cannaheart.jpg)
Marihuana zwiększa ryzyko rozwoju chorób serca
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cognitivemarijuana.jpg)
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/lotnisko-w-pyrzowicach-.jpg)
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk
Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/diler_warszawa_15.jpg)
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy
Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/robert-rutkowski00.jpg)
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu
Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.