Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 3013 / 1017 / 0
nie jest to wcale takie bezpieczne połączenie z takimi dawkami Tramalu, bo może wywołać ten legendarny zespół serotoninowy. byłbym ostrożny przy mieszaniu tego typu leków z Tramalem, który sam źle użyty może już sporo namieszać. wszystko można przeczytać w ulotce, nie trzeba tutaj pytać. antydepresantów nie wolno łączyć.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 1626 / 1031 / 7
27 lipca 2020szakalcpak pisze:
@hyperrealowicz/CATCHaFALL/

mianseryna działa na neodraline więc na początku ma też działanie zamuljace po tygodniu to mija.
Oj, mi nie minęło po tygodniu %-D

To tylko hipotetyczne założenie, nie zamierzam tego miksować.
Jak miałam epizody z antydepresantami różnego rodzaju, to nie wrzucałam nic poza nimi, bo taki ogólnie był plan, żeby wyjść z toksycznego dołu w który na własne życzenie wpadłam. Aha, no nie licząc benzo, przy mianserynie były zbędne, ale przy sertralinie już owszem.

Na chwilę obecną na szczęście głowa czysta, także nie jem przewlekle żadnych leków tego typu.
Z tramadolem już inna bajka 😉
  • 119 / 14 / 0
stopniowo doszedłem do 800mg tramca i na szczęście nie wytelepalo, ale nie wiem czy to zasługa midazolamu.
ogólnie jebać ten trampek, ledwo czułem już te 800mg, a w dodatku wypłukało mi serotonine i ema 3 dni po ostatniej dawce bardzo słabo klepla ;((
Uwaga! Użytkownik politomax__ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 402 / 69 / 0
Tydzień, dwa zależy od organizmu. Chcę zacząć brać mianseryne chodź nie działa już na mnie na sennie, chodzi mi jedynie o działanie na receptory żebym miał zabezpieczenie antydepresyjne bo już powoli kończę stopniowe odstawianie trampka, które mi się trochę wydłużyło.
  • 5 / / 0
Witam biorę wellbutrin 150 HR od miesiąca i od 4 dni biorę 200 mg tramadolu i się o wiele lepiej czuje, czy to może mi zaszkodzić? Po tym chce mi się żyć a tak to mam anhedonie, pozdro
  • 12 / 1 / 0
Siema, od wczoraj jem tramal (combo)- ~225 mg wczoraj wieczorem, dzisiaj: trzy dawki, 75mg-75mg-75mg, ostatnie 75mg wleci za okolo godzinę, jutro planuję inaczej poradzić sobie z bólem (benzo) jednak rano pasuje mi ogarnac w chuj rzeczy, moge bez obaw o zespół serotoninowy walnąć dwie kreski amf po 50mg kolo 9 -12 rano? (Amf bardzo dobrej jakości, tolerka zarówno na tramal i amf prawie równa zeru).
  • 104 / 15 / 0
Witam, po jakim czasie od przycięcia ostatniej dawki tramadolu ( około 3 miesiące ciągu) mogę przyjąć kokainę?
Uwzględniając to że tramadolu wykazuje działanie na receptory SSRI, chodzi głównie żeby nie złapać ZS %-D
Dzięki z góry za odpowiedź
Choć życia przeżyłem nie więcej niż ćwierć, przecież są gorsze sposoby na bycie trupem niż śmierć :ojeju:
  • 119 / 14 / 0
Co sądzicie o mixie z DHC? Robić tak samo jak przy kodzie zwykłej, za DHC wrzucać po tramcu, czy jakoś inaczej tutaj? Mam tylko 180mg DHC i chce to dobrze rozegrać. Jakie proporcje trampka proponujecie, 3 mies temu jadłem ostatni raz ale słabo mnie robiły nawet dawki 800mg :l
Uwaga! Użytkownik politomax__ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 4 / 0
Nie gryzie się, bupropion jest NDRI więc łączyć śmiało bez ryzyka.
Inna sprawa że leczenie anhedoni i depresji opioidami nie jest najlepszym pomysłem. Proponuję dołączyć do wellbutrinu jakiś dodaktowy antydep działający na serotonine i aktywizujący (może wenlafaksyna).
miłość %-D trzeźwość %-D pokora
  • 47 / 6 / 0
A co z progiem drgawkowym? Oba leki znacząco go obniżają
ODPOWIEDZ
Newsy
Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.