Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
A, jak większość mam kłopoty z oddawaniem moczu po dexie, a jak już to jest mocno pomarańczowy. W ogóle mam ponoć bakterie w moczu (nie wiem czy to ma jakiś związek z tym wszystkim?)
Nie brałam DXM od miesiąca równego ^_^ Także dość długi detoxik miałam, podczas którego tylko piwa piłam i mało paliłam też, więc mój organizm się oczyścił choć trochę.
Nie wiem... ma ktoś podobny problem do mnie albo upewni mnie w tym, że to dex?
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
White_Power pisze:To z laniem to musi być jakiś zator bo u mnie jak daje ciśnienie na pompę to nic nie idzie ale na czuja jestem w stanie określić że gdzieś tam idzie do pały i wtedy jak ruszy to przez kilka sekund mam słabe ciśnienie a potem wzrasta do 100% przepustowości, choć nie wiem jak u was.
mfighter pisze:rozumiem, że według Twojej wizji świata kobity mają pały? :kotz:White_Power pisze:To z laniem to musi być jakiś zator bo u mnie jak daje ciśnienie na pompę to nic nie idzie ale na czuja jestem w stanie określić że gdzieś tam idzie do pały i wtedy jak ruszy to przez kilka sekund mam słabe ciśnienie a potem wzrasta do 100% przepustowości, choć nie wiem jak u was.
i wzięłam wczoraj 200mg dxm i mnie zmiotło z powierzchni ziemi
White_Power pisze:Czytanie ze zrozumieniem. Jak nadal nie rozumiesz to patrz na ostatnie 6 słów.mfighter pisze:rozumiem, że według Twojej wizji świata kobity mają pały? :kotz:White_Power pisze:To z laniem to musi być jakiś zator bo u mnie jak daje ciśnienie na pompę to nic nie idzie ale na czuja jestem w stanie określić że gdzieś tam idzie do pały i wtedy jak ruszy to przez kilka sekund mam słabe ciśnienie a potem wzrasta do 100% przepustowości, choć nie wiem jak u was.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).