Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
A, jak większość mam kłopoty z oddawaniem moczu po dexie, a jak już to jest mocno pomarańczowy. W ogóle mam ponoć bakterie w moczu (nie wiem czy to ma jakiś związek z tym wszystkim?)
Nie brałam DXM od miesiąca równego ^_^ Także dość długi detoxik miałam, podczas którego tylko piwa piłam i mało paliłam też, więc mój organizm się oczyścił choć trochę.
Nie wiem... ma ktoś podobny problem do mnie albo upewni mnie w tym, że to dex?
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
White_Power pisze:To z laniem to musi być jakiś zator bo u mnie jak daje ciśnienie na pompę to nic nie idzie ale na czuja jestem w stanie określić że gdzieś tam idzie do pały i wtedy jak ruszy to przez kilka sekund mam słabe ciśnienie a potem wzrasta do 100% przepustowości, choć nie wiem jak u was.
mfighter pisze:rozumiem, że według Twojej wizji świata kobity mają pały? :kotz:White_Power pisze:To z laniem to musi być jakiś zator bo u mnie jak daje ciśnienie na pompę to nic nie idzie ale na czuja jestem w stanie określić że gdzieś tam idzie do pały i wtedy jak ruszy to przez kilka sekund mam słabe ciśnienie a potem wzrasta do 100% przepustowości, choć nie wiem jak u was.
i wzięłam wczoraj 200mg dxm i mnie zmiotło z powierzchni ziemi
White_Power pisze:Czytanie ze zrozumieniem. Jak nadal nie rozumiesz to patrz na ostatnie 6 słów.mfighter pisze:rozumiem, że według Twojej wizji świata kobity mają pały? :kotz:White_Power pisze:To z laniem to musi być jakiś zator bo u mnie jak daje ciśnienie na pompę to nic nie idzie ale na czuja jestem w stanie określić że gdzieś tam idzie do pały i wtedy jak ruszy to przez kilka sekund mam słabe ciśnienie a potem wzrasta do 100% przepustowości, choć nie wiem jak u was.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.