ODPOWIEDZ
  • 1179 / 9 / 0
Ahh. Śniło mi się dzisiaj, że zapomniałem o woodstocku (!) i nie pojechałem :-O

A to już coraz bliżej, coraz bliżej ^_^
W sumie na razie nie ma nic ciekawego (z zespołów) jak dla mnie, ale będzie miazga zdecydowanie!
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 147 / / 0
2,3,4 Sierpnia. W tym roku chętnie się wybiorę, o ile będę w kraju.. Ale Machine Head - będę ;)
Asian Dub Foundation, The Qemists, ew. My Riot - ciekawie ;)
usunięto - surv
  • 3490 / 56 / 0
Wszyscy opuścić temat, jazda do topicu o BOOM : D
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1611 / 34 / 0
spierdalaj :cheesy:

Komora i Helmut na Woodzie:
http://www.fakt.pl/Komorowski-zabiera-p ... 756,1.html

jest okazja rzucić Komore kupką gówna :cheesy:
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 38 / / 0
wydaje mi się że nie wyniknie z tego spotkania nic dobrego
  • 1611 / 34 / 0
Wygląda że będzie więcej skurwiałego bydła niż rok temu - zapomnijcie o chodzeniu boso.
Obecność polityków tzw wysokich rangą pogorszy w kurwę sprawę narkotykową :-/
Barierki na bank będą dalej niż na Prodigy - do obrzucenia ich gównem potrzebna będzie wyrzutnia.

Ktoś ma na zbyciu wyrzutnię gówna? :-D

• 857 / 2 / 0
Opoidowcy ;d
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2878 / 21 / 0
Mnie nie będzie :( Kolejny ominięty wood, do cholery jasnej!
Bawcie się za mnie!
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 1611 / 34 / 0
Raoull pisze:
Opoidowcy ;d
Ja sobie wypraszam :motz: - na Woodstocku piję tylko tramalu ze 10g... kartony człowieku - kwasy (tzn taka tylko jest ich nazwa) i zioło zioło (też taka nazwa).

dobrze że nie bedzie techno dresów - umcyk umcyk? - Wood nie dla ciebie broł ;-)

• 38 / / 0
poszliby ku*wa bawić się między ludźmi, wrzucą co trzeba i niech rozpierdoli ich od środka myśl nad tym jak ku*wa ludziom życie uprzykrzają. na zjeździe już do domu pojadą
ODPOWIEDZ
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.