ODPOWIEDZ
  • 1179 / 9 / 0
Ahh. Śniło mi się dzisiaj, że zapomniałem o woodstocku (!) i nie pojechałem :-O

A to już coraz bliżej, coraz bliżej ^_^
W sumie na razie nie ma nic ciekawego (z zespołów) jak dla mnie, ale będzie miazga zdecydowanie!
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 147 / / 0
2,3,4 Sierpnia. W tym roku chętnie się wybiorę, o ile będę w kraju.. Ale Machine Head - będę ;)
Asian Dub Foundation, The Qemists, ew. My Riot - ciekawie ;)
usunięto - surv
  • 3490 / 56 / 0
Wszyscy opuścić temat, jazda do topicu o BOOM : D
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1611 / 34 / 0
spierdalaj :cheesy:

Komora i Helmut na Woodzie:
http://www.fakt.pl/Komorowski-zabiera-p ... 756,1.html

jest okazja rzucić Komore kupką gówna :cheesy:
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 38 / / 0
wydaje mi się że nie wyniknie z tego spotkania nic dobrego
  • 1611 / 34 / 0
Wygląda że będzie więcej skurwiałego bydła niż rok temu - zapomnijcie o chodzeniu boso.
Obecność polityków tzw wysokich rangą pogorszy w kurwę sprawę narkotykową :-/
Barierki na bank będą dalej niż na Prodigy - do obrzucenia ich gównem potrzebna będzie wyrzutnia.

Ktoś ma na zbyciu wyrzutnię gówna? :-D

• 857 / 2 / 0
Opoidowcy ;d
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2878 / 21 / 0
Mnie nie będzie :( Kolejny ominięty wood, do cholery jasnej!
Bawcie się za mnie!
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 1611 / 34 / 0
Raoull pisze:
Opoidowcy ;d
Ja sobie wypraszam :motz: - na Woodstocku piję tylko tramalu ze 10g... kartony człowieku - kwasy (tzn taka tylko jest ich nazwa) i zioło zioło (też taka nazwa).

dobrze że nie bedzie techno dresów - umcyk umcyk? - Wood nie dla ciebie broł ;-)

• 38 / / 0
poszliby ku*wa bawić się między ludźmi, wrzucą co trzeba i niech rozpierdoli ich od środka myśl nad tym jak ku*wa ludziom życie uprzykrzają. na zjeździe już do domu pojadą
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.