Znajduje się mniej więcej w takiej sytuacji. Byłem ostatnimi dniami na komendzie aby przedstawiono mi zarzuty dot. art 62.1.
Posiadałem 0,7g. Poddałem się dobrowolnej karze - prokurator zaproponował 10 miesięcy pozbawienia wolności w zawieszeniu na 3 lata + nadzór kuratora - Przeje*ane.. Męczy mnie to, bo dopiero po powrocie zrozumiałem, że w ogóle nie walczyłem o swoje...
Pani z komendy po tym jak już porozmawiała z panią prokurator poinformowała mnie o jej propozycji dopomniała o tym, że czekają mnie jeszcze jakieś badania. Moje pytanie: Co to za badania ? Obdukcja, ogólnorozwojowe czy testy thc?
slomianin pisze:No pewnie ze psychiatryczne. Ktos zdrowy na umysle nie poddalby sie dobrowolnie karze 10 miesiecy pw w zawieszeniu na 3 lata + kuratora za posiadanie 0,7g mj. Widocznie pani pro kurator z pania policmajtka stwierdzily ze maja do czynienia z chorym psychicznie.
:-D
Nie bój nic. Testów na thc nie będzie.
Zdaj nam relacje o co pytają i zapytaj po co te badania się robi.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.