ale nie wiem czy dobrym pomysłem jest posadzenie łatwej w uprawie rośliny (skunk #1, NL x Shiva, Misty etc) w skrzynce 50 dł 50 szer 70 wys pod 150 hps i trenować zaciekle w lst??
jak na początkującoge mam wysokie ambicje ale coż...
peace
polecam poradniki na www.haszysz.za.pl
Przy LST'owaniu przyda się pamiętać że:
-roslina sie latwiej wygina jak ma troche przesuszona/sucha/x czas temu niepodlewana ziemie ---> majac uzywajac wyobrazni mozna samemu do tego dojsc... lodygi sa bardziej miekkie bo nie sa nabrzmiale od wody
- wyginamy tak zeby hormony wzrostu nie byly w czubku rosliny tylko bardziej sie rozlozyly na lodydze (hormony jadą antygwawitacyjnie czyli zawsze do góry)
Ej a ja mam takie pytanie jak sobie czytałem fora to odniosłem wrazenie że: Supercropping i LST to sa różne rzeczy i różnią się miedzy sobą troche... Więc to jest to samo czy to sa rózne ale podobne do siebie techniki?
Chyba że się bardzo mylę zjebcie mnie jakby co...
sam niewiem... :/
http://haszysz.za.pl/index.php?id=lst
http://haszysz.za.pl/index.php?id=supercropping
W sumie raczej mało kto bierze pod uwagę czy roślina jest nagięta raz czy x razy.
thx koyocie :-D
Więc to jest to samo czy to sa rózne ale podobne do siebie techniki?
Supercropping- ten jedyny, który stosuje bez żadnych zawiłości to nagięcie całego krzaka linką, aby był mniej widoczny i w minimalnym stopniu zwiększył swój plon.
Są to dwie różne techniki- ja widzę zasadniczą różnice, ale można podyskutować na ten temat.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.